Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε ανακοίνωση της 5ης ΕΛΜΕ που καλεί σε εξέγερση, αμφισβητεί το πολίτευμα, καθυβρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζει τους Νόμους ως τυραννία και παροτρύνει σε εγκληματικές ενέργειες, όπως δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.
Η εκπρόσωπος ανέφερε ότι αυτή η ανακοίνωση πρέπει να αποδοκιμαστεί από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, τα κόμματα και πρωτίστως από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε πως εξίσου απαράδεκτες και καταδικαστέες είναι και οι ανακοινώσεις άλλων ΕΛΜΕ που, όπως σημείωσε η κα Βούλτεψη, σκόπιμα αγνοούν την πραγματικότητα και ζητούν την κατάργηση του κράτους δικαίου.

Η Σοφία Βούλτεψη επισήμανε ότι είναι αδιανόητο, άνθρωποι που θέλουν να αποκαλούνται εκπαιδευτικοί να χρησιμοποιούν τη γλώσσα του μίσους, να επιβραβεύουν εγκλήματα, να ξεσηκώνουν την νεολαία, να υπερασπίζονται την τρομοκρατία και να αμφισβητούν τους νόμους.

Ανέφερε δε ότι προϊστάμενος όλων αυτών είναι ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Κοτσυφάκης, στέλεχος και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι τύποι αυτοί πληρώνονται από τις θυσίες και τους φόρους των Ελλήνων πολιτών για να διαπλάθουν συνειδήσεις και να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας. Μετά τη νεολαία του κι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ειδική ανακοίνωση για την αυριανή συγκέντρωση, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσει τη λέξη "εξέγερση"», πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέροντας ότι «περιμένουμε άμεσα την καθολική αντίδραση του πολιτικού κόσμου».

Χαρακτηριστικό είναι ένα απόσπασμα της ανακοίνωσης της 5ης ΕΛΜΕ: 

«Όλο αυτό το διάστημα της φυλάκισης και των κακοποιήσεων, ο Νίκος αρνήθηκε να προσκυνήσει. Κράτησε ψηλά το κεφάλι, αντιστάθηκε, έφτυσε στα μούτρα τους βασανιστές του και τους πολιτικούς τους προϊσταμένους, που φτάνουν μέχρι και τον «αγωνιστή» Πρόεδρο της σημερινής «Δημοκρατίας». Για τον λόγο αυτό, το κράτος των δολοφόνων τον τιμώρησε με έναν ακόμα τρόπο, που παραβιάζει τους ίδιους του τους νόμους: Του στέρησε το δικαίωμα στις εκπαιδευτικές άδειες, μην αφήνοντάς του την παραμικρή χαραμάδα ανάσας στις απάνθρωπες συνθήκες που ζει. Ούτε αυτή η τιμωρία τον τσάκισε. Από τις 10 του Οκτώβρη ο Νίκος Ρωμανός βρίσκεται σε απεργία πείνας διεκδικώντας το αυτονόητο στοιχειώδες δικαίωμά του στη μόρφωση. Έτσι, το κράτος των δολοφόνων αποφάσισε, έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του φίλου του Αλέξη, να οδηγήσει και τον Νίκο στο θάνατο, απορρίπτοντας την αίτησή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: