Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Επίθεση της Σ. Βούλτεψη στον Τσίπρα με αφορμή την υπόθεση Ρωμανού

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014, 
«Θεωρώ αδικαιολόγητο ότι ο κ. Τσίπρας, αρχηγός ενός κόμματος και μάλιστα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρεμβαίνει σε ένα τέτοιο θέμα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά», υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με την υπόθεση Ρωμανού.

«Μόλις το θέμα κατευνάστηκε κι όλα τα κόμματα μίλησαν με τον υπουργό Δικαιοσύνης και συμφώνησαν ή κατανόησαν ότι η λύση που δίνεται είναι η πιο λογική και η πιο σωστή και ενώ έχει ηρεμήσει η κατάσταση, ο κ. Τσίπρας με τη δήλωσή του ουσιαστικά επαναφέρει το θέμα και ανάβει το φυτίλι της αναταραχής. Είναι διαλυτική κατάσταση», πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη και συνέχισε:

«Έχουμε να κάνουμε μ΄ ένα κόμμα που επίσημα μιλά για αφοπλισμό της Αστυνομίας. Όταν έχεις μια τέτοια άποψη μπροστά σου, τι μπορείς να περιμένεις, παρά μια διαλυτική κατάσταση; Έχουμε να κάνουμε με ένα κόμμα που κάνει ημερίδες με τίτλο «Ένοπλες Δυνάμεις Νέου Τύπου»...».

Προειδοποίησε δε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «οποιαδήποτε προσπάθεια του συγκεκριμένου γεγονότος έχει σκοπό την εκμετάλλευσή του και την πρόκληση επεισοδίων, για τα οποία θα είναι υπεύθυνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: