Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Γεωργιάδης προς ΣΥΡΙΖΑ: «Εάν πάθει κάτι ο Ρωμανός, υπεύθυνοι θα είστε εσείς»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014,
Στο επίκεντρο έντονων λεκτικών διαξιφισμών μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της ΝΔ Άδ. Γεωργιάδη και του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνη βρέθηκε στη Βουλή η υπόθεση του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για κάποια σκοτεινά κέντρα που αναζητούν την ανωμαλία και θέλουν τον 21χρονο νεαρό Νίκο Ρωμανό νεκρό.

Παράλληλα, καταλόγισε στην κυβέρνηση «πελώρια ευθύνη» και την κάλεσε «να αναλάβει άμεσα αποτελεσματική πολιτική πρωτοβουλία σε έναν νεαρό κατάδικο που ζητά εκπαιδευτική άδεια».

«Ο Νίκος Ρωμανός δεν είναι πολιτικός κρατούμενος. Είναι ποινικός εγκληματίας που δεν έχει δείξει μεταμέλεια. Υπαίτιοι θα είναι αυτοί που του φουσκώνουν τα μυαλά, αν πάθει τίποτα ο Νίκος Ρωμανός και αυτοί που τον εξωθούν» ήταν η απάντηση του Άδ. Γεωργιάδη. 

Ταυτόχρονα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε απίστευτα αυτά που ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι τα κάνει για ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ επανέλαβε ότι ο Νίκος Ρωμανός δεν καταδικάστηκε γιατί είναι ένας ιδεολόγος επαναστάτης αλλά για μια κολάσιμη ποινική πράξη που διέπραξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: