Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Άδ. Γεωργιάδης: «Θα στήσουν ανδριάντα του Τσίπρα στην Τουρκία»

Ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το πρωί της Κυριακής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του στο προσφυγικό εξελίσσεται «στον μεγαλύτερο εθνικό ευεργέτη της Τουρκίας».

«Όταν λήξει η θητεία του, όπως πάει, θα του έχουν στήσει ανδριάντα σε τουρκικές πόλεις για να τον θυμούνται. Άνοιξε τα σύνορα με την κ. Τασία πέρυσι. Οι Έλληνες νομίζουν ότι φταίει ο πόλεμος. Δεν έχουν παρά να ακούσουν την ομιλία της κας Χριστοδουλοπούλου την περασμένη εβδομάδα στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Ανέβηκε και είπε: “Είμαστε υπερήφανοι για τη νέα μεταναστευτική πολιτική, είμαστε υπερήφανοι που ανοίξαμε τα σύνορα. Χάρη σε εμάς 850.000 άνθρωποι μπόρεσαν να πάνε στη χώρα της αρεσκείας τους"» επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι η Τουρκία έχει γίνει πλέον ο βασικός ρυθμιστής στην περιοχή αλλά και ισότιμος συνομιλητής ολόκληρης της Ε.Ε., ενώ παράλληλα έχει ήδη λάβει 6 δισ. ευρώ και έχει "ξεπαγώσει" την ενταξιακή της διαπραγμάτευση που «την είχαμε παγώσει λόγω του Κυπριακού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: