Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΝΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΛΙΜ ΠΑΤΛΑΜΑ

Αυνανιστές όλης της Ελλάδας ξυπνήστε!!! Σταματήστε επιτέλους το επιβλαβές άθλημα της εξαναγκασμένης ταλαντώσεως του εγκεφάλου σας (και όχι μόνο), που μπορεί μεν να μην έχει οικονομικό κόστος αλλά σας μεταμορφώνει σε ανθρώπινη χλωρίδα (χόρτα για μάσημα). Ξεβουλώστε τα αυτιά σας από το «μεγάλο μπαμ» (big bang) των Βρυξελλών και ανοίξτε τα τσι(μ)π(λ)ριασμένα από τη χρήση «πολιτικών μπάφων» μάτια σας στο εμφανές, το πασιφανές και το αυτονόητο: η κλιμακούμενη ισλαμική τρομοκρατία στην καρδιά της Ευρώπης είναι συνυφασμένη με το μέγεθος του μουσουλμανικού πληθυσμού που φωλιάζει στην κάθε χώρα της. Όσο περισσότεροι μουσουλμάνοι εγκαθίστανται νομίμως ή παρεισφρέουν παράνομα και λαθραία σε μία πολιτισμένη χώρα, τόσο πιο εκτεταμένο καθίσταται το εύφορο έδαφος μέσα από το οποίο εκβλαστάνει το τζιχάντ, ο ιερός τους πόλεμος ενάντια στους «άπιστους» που είχαν την αφέλεια να θεωρήσουν ότι θα μπορούσαν να τους ενσωματώσουν στην «αμαρτωλή», την «άθεη» και «διεφθαρμένη» ευρωπαϊκή κοινωνία. 


Τα ημέτερα ανεύθυνα τσογλάνια της σχολικής καταληψίας και της συμπαρομαρτούσας πολιτικής επιληψίας, οι ημέτερες σιτεμένες – βιολογικά και διανοητικά – μπαμπόγριες της αριστεράς, οι ημέτεροι φι-«λελέδες» των συμφώνων (και φωνηέντων τύπου «αχ-βαχ-καλέ») συμβίωσης μετά ομοφύλων και αλλοφύλων, οι ημέτερες ημίχαζες καρασπατουλαρισμένες (μακιγιάζ το λένε) τηλεκακαράξες και τα πάσης φύσεως τηλεξέκωλα της διαχείρισης των μυαλών και των μορίων των αποχαυνωμένων μαζανθρώπων-τηλεθεατών, όλο αυτό το κοινωνικό συνονθύλευμα, όλοι αυτοί οι συνθέτοντες την άρχουσα πολιτική κόπρο του Αυγείου, που με τις πράξεις και τις απραξίες τους μουσουλμανοποιούν την πατρίδα μας με ραγδαία αυξανόμενους εκθετικούς ρυθμούς, μέσα από την καλλιέργεια μιας ψευδοανθρωπιστικής ατμόσφαιρας, σύντομα θα κληθούν να επωμισθούν την ευθύνη που τους βαρύνει για όλα όσα είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα επακολουθήσουν, αν δεν ανακοπεί άμεσα η εισβολή των αφροασιανών λαθρεποίκων.
Μέχρι τώρα η χώρα μας έχαιρε «τρομοκρατικού ασύλου» καθότι με την (εν τέλει άφρονα) αντιευρωπαϊκή πολιτική της διευκόλυνε τις ορδές του ισλάμ να ξεχυθούν στην καρδιά της Ευρώπης. Στην πράξη εξυπηρέτησε ως προσκυνημένη στον Αλλάχ οδαλίσκη τις επιταγές του χαλιφάτου, αδιάφορο αν αυτό συνέβη εκούσια (με διάθεση εκδικητικότητας) ή ακούσια (λόγω πολιτικού μογγολισμού). Τώρα όμως που μας τσάκωσαν οι «κουτόφραγκοι» τα πράγματα αλλάζουν. Αν δεν κοπεί με το μαχαίρι η υδάτινη λαθρομεταναστευτική ροή του μουσουλμανικού πλαγκτόν, σύντομα θα ζήσουμε κι εμείς σκηνές αλλοφροσύνης τύπου Φρυξελλών, με αλαλάζοντες μωαμεθανούς, αφρισμένους από την μανία τους λόγω του αδιέξοδου εγκλωβισμού τους στην «ψωροκώσταινα», και εξοργισμένους Έλληνες επιζητούντες την παρέμβαση ενός τιμωρού στρατού, όχι πλέον για να ταΐζει λαθρομετανάστες, αλλά για να κόψει «σύριζα» ότι και απ’ όπου, και απ’ όποιον και απ’ όποια θα πρέπει να κοπεί, πέραν του αποχρεμπτικού ανθελληνικού βήχα τους. Για να δούμε επιτέλους τον «ιμάμ μπαϊλντί» (τον ιμάμη τέζα) αντί να φάμε κατακέφαλα τον «μουσλίμ πατλαμά», την όποια δηλαδή μουσουλμανική βομβιστική έκρηξη την εκπορευόμενη και συνδοξαζόμενη (με την Τουρκία) από την «καθ’ ημάς Ανατολή».
Χρίστος Γούδης, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίω

Δεν υπάρχουν σχόλια: