Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει παραδώσει την Αθήνα στο έλεος της αναρχίας - Προσωπικά υπεύθυνος ο Τσίπρας

Με αφορμή την επίθεση στο ΑΤ Παγκρατίου με μολότοφ το βράδυ της Πέμπτης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για προκλητική αδιαφορία έναντι των αυξανόμενων περιστατικών βίας


«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει παραδώσει την Αθήνα στο έλεος της αναρχίας και των κάθε λογής ακραίων στοιχείων, το θράσος των οποίων έχει ξεπεράσει κάθε όριο» - σχολιάζει η ΝΔ σε σημερινή της ανακοίνωση στρεφόμενη και κατά του Αλέξη Τσιπρα, ο οποίος μέσω της ανοχής που επιδεικνύει έναντι των υπουργών του καθίσταται προσωπικά υπεύθυνος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
 

«Μετά τις επανειλημμένες προκλητικές επιθέσεις με ρίψη μολότωφ σε γραφεία πολιτικού κόμματος, ακόμη και σε οικία κυβερνητικού στελέχους, τις συνεχιζόμενες εισβολές σε δημόσια κτίρια και εγκαταστάσεις (Βουλή, Ε.Ρ.Τ., ΤΑΙΠΕΔ) και τις καταστροφές δημόσιας περιουσίας, όπως προσφάτως έγινε σε σταθμούς του Μετρό, αποκορύφωμα των οποίων υπήρξε η προ ημερών ανενόχλητη και άνευ προηγουμένου για τα ευρωπαϊκά χρονικά παρέλαση αναρχικών στο κέντρο της Αθήνας με προτεταμένα όπλα, ήρθε να προστεθεί και η χθεσινή καταδρομική επίθεση στο Α.Τ. Παγκρατίου» επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σχολιάζει: 
«Η Κυβέρνηση, σφυρίζοντας προκλητικά αδιάφορα, αντί να παρεμβαίνει, αφήνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια δράσης σε κάθε λογής εξτρεμιστικό στοιχείο, αφοπλίζοντας και παραγκωνίζοντας την Ελληνική Αστυνομία και θέτοντας σε κίνδυνο ζωές πολιτών και αστυνομικών». 
 
«Η Νέα Δημοκρατία - υπογραμμίζεται στην σχετική ανακοίνωση -  εκφράζει την έκδηλη ανησυχία της για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα περιστατικά βίας και καλεί την Κυβέρνηση να πάψει να “χαϊδεύει” όλους αυτούς που αμφισβητούν και απειλούν τη νομιμότητα, τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια του πολίτη». 
 
«Η Ελλάδα ήταν και παραμένει κράτος δικαίου και αυτό ορισμένοι δεν πρέπει να το ξεχνούν» σημειώνει το κόμμα για να τονίσει:
 
«Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας καθίσταται πλέον προσωπικά υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν, καθώς οι πράξεις, οι παραλείψεις, η αδράνεια αλλά και οι ακολουθούμενες στον τομέα αυτό πολιτικές των Υπουργών του βαραίνουν τον ίδιο που τις ανέχεται».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/310752/nd-i-kuvernisi-ehei-paradosei-tin-athina-sto-eleos-tis-anarhias-prosopika-upeuthunos-o-tsipras/#ixzz43zlztkiO
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: