Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Μία «κωλοτούμπα» από τον Καμμένο για τον Μουζάλα: Ηταν λεκτικό λάθος
«Δεν αρκεί η συγνώμη Μουζάλα, ζητώ την παραίτησή του», έλεγε ο Πάνος Καμμένος μετά από την αναφορά του πρώτου στα Σκόπια ως «Μακεδονία». Αλλά την Τρίτη, από το βήμα της Βουλής, έκανε λόγο για λεκτικό λάθος, ενώ αποκάλυψε ότι υπέβαλε την παραίτησή του για αυτή την υπόθεση.  


Παρότι η εν λόγω αναφορά του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής προκάλεσε πρόσφατα κυβερνητική κρίση, με τον Πάνο Καμμένο να μην αρκείται στην απολογία του κ. Μουζάλα για την εκ παραδρομής αναφορά του, τώρα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας αναφέρθηκε σε αυτό απλά ως «λεκτικό λάθος». Παρόλα αυτά, είπε από το βήμα της Βουλής ότι υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό για αυτό τον λόγο.
«Οταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε ένα λεκτικό λάθος, υπέβαλα την παραίτηση τη δική μου και των υπουργών των ΑΝΕΛ στον πρωθυπουργό»


Πηγή: Μία «κωλοτούμπα» από τον Καμμένο για τον Μουζάλα: Ηταν λεκτικό λάθος | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/259250/mia-kolotoympa-apo-ton-kammeno-gia-ton-moyzala-itan-lektiko-lathos#ixzz44OAnV8kw

Δεν υπάρχουν σχόλια: