Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Σάββατο 06 Ιανουαρίου 2018

Ά. Γεωργιάδης για Μπ. Μπαζιάνα: Η υποκρισία έχει τα όριά της


Σφοδρή επίθεση κατά της Μπέτυ Μπαζιάνα εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 FM με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας την για υποκρισία και τονίζοντας ότι με τη συνέντευξη αυτή η κα Μπαζιάνα έγινε πολιτικό πρόσωπο.
«Με τη συνέντευξή της η κ. Μπαζιάνα μπήκε στον πολιτικό διάλογο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας σκωπτικά πως ο ίδιος αναζητά ψυχαναλυτή, με αφορμή τη δήλωσή της πως οι πολιτικοί ίσως χρειάζονται ψυχανάλυση.


«Αυτά που λέει η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι αντίθετα στον πυρήνα της δυτικής δημοκρατίας. Οι άνθρωποι είναι κομμουνιστές, όχι με την ιδεολογική έννοια, αλλά με την έννοια του ολοκληρωτισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης για τα λεγόμενά της κα Μπαζιάνα σχετικά με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Τέλος, πρόσθεσε ότι «και η υποκρισία έχει τα όριά της» σχολιάζοντας τη δήλωση της συζύγου του Αλέξη Τσίπρα πως κλαίει στην επέτειο του δημοψηφίσματος του 2015. «Το καλοκαίρι στην επέτειο ήταν στο Πεκίνο και στις φωτογραφίες έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Δεν μπορώ την υποκρισία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: