Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Οι φασίστες της άκρας Αριστεράς κάνουν παράνομα φεστιβάλ όπου και όποτε θέλει!!!


Και γιατί το κάνουν!!!

Για το «Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών - Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη»

Δηλαδή για τους εγκληματίες αναρχοφασίστες της ακροαριστεράς!

--------------------------------------------------------------

Επέμβαση των ΜΑΤ στο Πεδίον του Άρεως

10-06-2018

Επέμβαση των ΜΑΤ στο Πεδίον του Άρεως πραγματοποιήθηκε χτες Σάββατο, προκειμένου να μη στηθεί το ολονύχτιο μουσικό φεστιβάλ «Indie Free Festival», που θα διαρκούσε από τις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 8.00 το πρωί της Κυριακής.

Η επέμβαση της Αστυνομίας με δυνάμεις των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ σημειώθηκε μετά από μία ακόμα εκδήλωση την Παρασκευή τη νύχτα, στην εφαπτόμενη του Πάρκου, πλατεία Πρωτομαγιάς, από το «Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών - Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη», η οποία κράτησε μέχρι τις 4:00 τα ξημερώματα.

Οι ολονύκτιες συναυλίες στην πλατεία Πρωτομαγιάς και το Πεδίον του Άρεως που πραγματοποιούνται για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα, σε συνδυασμό με τη μη λειτουργία των βασικών υποδομών του Πάρκου (παιδικές χαρές, κιόσκια, υδάτινες διαδρομές, δημόσιες τουαλέτες κ.α.) και τη λειτουργία της πιάτσας εμπορίου ναρκωτικών στο δυτικό τμήμα του Πεδίου του Άρεως, έχουν προκαλέσει την παραγγελία εισαγγελικής έρευνας από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για πράξεις ή παραλείψεις που έχουν φέρει το Πεδίον του Άρεως στη σημερινή του κατάσταση.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, αποχώρησαν από το Πεδίον του Άρεως χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια, δηλώνοντας ότι θα ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ. 

Απούσα από τις διαπραγματεύσεις Αστυνομίας – διοργανωτών ήταν η ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής, η οποία έχει και την ευθύνη λειτουργίας του Πεδίου του Άρεως.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/375692/epemvasi-ton-mat-sto-pedion-tou-areos/#ixzz5I1dcmSvV
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: