Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Βορίδης: «Οι ψευδοαξίες της γενιάς του Πολυτεχνείου ενταφιάστηκαν»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο περιέγραψε ως «εγκλωβισμένο στην σταλινική παιδεία του».

Βορίδης: «Οι ψευδοαξίες της γενιάς του Πολυτεχνείου ενταφιάστηκαν»
Ο κ.Τσίπρας «ζει ακόμη με την πεποίθηση ότι η Αριστερά κατέχει την απόλυτη αλήθεια. Και ότι όποιος την αμφισβητεί θα πρέπει να τύχει αναμόρφωσης.

Θα ήταν καλό να συνειδητοποιήσει ότι επιτέλους η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς τελείωσε, ότι οι ψευδοαξίες της γενιάς του Πολυτεχνείου ενταφιάστηκαν», είπε στο Βήμα της Κυριακής ο Μάκης Βορίδης.
«Χαρακτηρίζοντας την πολιτική της κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης ως "ακροδεξιά", αποενοχοποιεί τον όρο γιατί τον συνδέει με πολιτικές ορθολογικές, νόμιμες, σχεδόν αυτονόητες. Δυστυχώς, είναι μία ακόμη ανευθυνότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οταν βαφτίζεις την επιβολή του νόμου "ακροδεξιά", όταν λες ότι ο Πρωθυπουργός είναι ακροδεξιός και ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως "ναζί", τότε στην ουσία νομιμοποιείς τη Χρυσή Αυγή», σημείωσε σε άλλο σήμείο της συνέντευξης.
Από τα βέλη του κ.Βορίδη δεν ξέφυγαν και οι γνώσεις... ξένων γλωσσών του κ.Τσίπρα, αναφορικά με δικά του σχόλια για «αναλφάβητους» στην ηγεσία της ΝΔ και τους συμβούλους της. «Κοιτώντας το βιογραφικό του, και ειδικώς όταν απευθύνεται σε ανθρώπους όπως ο Κρανιδιώτης, ο Λαζαρίδης, ο Κεδίκογλου, καλό είναι να μην ομιλεί περί αναλφαβητισμού αυτός. Διότι τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό οι συγκρίσεις είναι συντριπτικές. Και αυτοί ξέρουν και καμία ξένη γλώσσα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: