Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

23/6/17

Αν δεν κατανοήσουμε ότι οι πολιτικοί απατεώνες εξαπάτησαν το λαό και μας φόρεσαν το 3ο και το 4ο μνημόνιο, η καταστροφή θα συνεχιστεί

Προς όλους τους σχολιαστές:
Πάλι τα ίδια.
Η ανάρτηση δεν αφορά συνολικά τα μνημόνια.
Αφορά την άποψη που εξέφρασε ο άνθρωπος στον οποίο ο πρωθυπουργός Τσίπρας ανέθεσε την αποστολή να σκίσει τα μνημόνια και να διώξει την Τρόικα.
Ο άνθρωπος αυτός, λοιπόν, ο Βαρουφάκης, στις 23 Μαΐου του 2013, τότε που η ομάδα απατεώνων πολιτικών εξαπατούσε τους Έλληνες πολίτες, λέγοντάς τους ότι θα σκίσουν τα μνημόνια, έδινε οδηγίες στην Κύπρο να βγει από το ευρώ, για να την λεηλατήσουν πιο εύκολα και καλύτερα οι λύκοι που λεηλατούν την Συρία και το Ιράκ.

Οι εξελίξεις δικαίωσαν τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών και καταδικάζουν δια παντός τον Βαρουφάκη, τον Τσίπρα και τους λοιπούς πολιτικούς απατεώνες.
Η Κύπρος πέτυχε και βγήκε από τα μνημόνια και προοδεύει, και η Ελλάδα, που ακολούθησε το δρόμο των δημαγωγών και των πολιτκών απατεώνων, έφαγε το 3ο και το 40 μνημόνιο.
Έτσι έχουν τα πράγματα, αυτό σχολιάζουμε στην ανάρτηση.
Όσοι δεν θέλετε να αντιληφθείτε και να παραδεχτείτε αυτήν την πραγματικότητα, νοιώθετε την ανάγκη να προβάλλετε τα λάθη των άλλων.
Σας παραδίδω στην κρίση των αναγνωστών μας.
Όμως, είναι κρίμα να συνεχίζετε να στηρίζετε πολιτκούς απατεώνες.
Με τη στήριξή σας τους δίνετε δύναμη να συνεχίζουν την πολιτική εξαπάτηση.
Όσο για τους προηγούμενους, ΞΕΚΑΘΑΡΟ είναι ότι ο ΓΑΠ έπρεπε εδώ και καιρό να είναι στη φυλακή.
Αυτό όμως δεν αθωώνει τους πολιτικούς απατεώνες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Οι απλοί πολίτες βρείτε το θάρρος να καταγγείλλετε τους πολιτικούς απατεώνες.
Θα απελευθερωθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: