Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

 Ioannis Bougas

Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΠΕ:«Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ»!
Τελευταία, οι ρεβανσιστικές, ανιστόρητες, και προσβλητικές πράξεις των αριστερών και των συνοδοιπόρων τους προς τα αθώα τους θύματα του 1943-49 αυξάνονται καθημερινά. Γιατί αθώα θύματα ήταν οι χιλιάδες άμαχοι που σφαγιάστηκαν ως «αντιδραστικοί» το 1943-44, αλλά και οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούσαν τη θητεία τους το 1946-49 και έχασαν τη ζωή τους ή βασανίστηκαν πολεμώντας τους ξενοκίνητους αντάρτες του λεγόμενου ΔΣΕ.


Η ενοχή της Αριστεράς έχει πλέον παρουσιαστεί γυμνή και αναμφισβήτητη από τον Στάθη Καλύβα, τον Νίκο Μαρατζίδη, τον Σάκη Μουμτζή και πολλούς άλλους. Στα δικά μου βιβλία περιγράφω λεπτομερώς το όργιο των κομμουνιστών το 1943-44 στην Πελοπόννησο. Σύντομα θα εμφανίσω παρόμοιες και χειρότερες πράξει και εκτός Πελοποννήσου
Παρά ταύτα, το πράγμα ξεφεύγει πάλι με μιά βιομηχανία αγαλμάτων και μουσείων για δολοφόνους. Μετά τον Άρη Βελουχιώτη, Μνημείο και για τον «χασάπη της Πελοποννήσου» Πέρδικα στο Μαίναλο; Μνημείο για τον ΔΣΕ στην Κόνιτσα! Μουσείο-Μνημείο του ΔΣΕ στο χωριό Θεοτόκος, στον Γράμμο!! Μνημείο στην Ομβριακή Δομοκού ετοιμάζεται για τον αντάρτη του Άρη Βελουχιώτη και του λεγόμενου ΔΣΕ, τον βάρβαρο σφαγέα Νάκο Μπελλή! Ένας πρόεδρος της Βουλής έστησε μουσείο χρηματοδοτημένο από τη Βουλή για τον Νίκο Μπελογιάννη, τον κήρυκα της «Αρχής της Οικογενειακής Ευθύνης», και ο τελευταιος άλλο στην Ευρυτανία για την κομμουνιστική κυβέρνηση ΠΕΕΑ.
Αντιπρόσωποι της κυβέρνησης και της Βουλής αρνούνται να παραστούν στο Μνημόσυνο στο Βίτσι για τους αξιωματικούς και τους στρατιώτεςς που έχασαν την ζωή τους στον αγώνα εναντίον των σλαβοφρόων κομμουνιστών!
Είναι δυνατόν να γίνονται όλα αυτά το 2024
;
Παραδόθηκαν τα πάντα στους αριστερούς και τους συνοδοιπόρους τους; Τι διδάσκονται οι νέοι της Ελλάδος; Δεν υπάρχει κανείς να αντιδράσει σε αυτήν την έρημη χώρα; Γιατί; Είναι τόσος ο φόβος να μας θεωρήσουν ακροδεξιούς και φανατικούς; Όταν ομιλούμε δίκαια και με στοιχεία, εθνικά, πατριωτικά, και εναντίον αυτού του αχαλίνωτου ρεβανσισμού; Δεν είμαστε, και δεν πρέπει να επανέλθουμε στο 1943-44, να φοβόμαστε να αντιδράσουμε μήπως μας αποκαλέσουν «δωσίλογους» και «ναζιστές»!
Οι Δήμοι είναι υπεύθυνοι για τις άδειες όλων αυτών των μνημείων,και οι πολίτες χρειάζεται να εκφράσουν την άποψή τους στα συμβούλια και στους Δημάρχους τους. Τίποτε καλό δεν θα προέλθει αν αφεθεί το ψεύδος να γίνει και ορατή ιστορία, με όλα αυτά τα μνημεία παντού. Φθάνουν τα χιλιάδες ιστοριογραφήματα της Αριστεράς που κατέκλυσαν τον Ελληνισμό τις τελευταίες 5 δεκαετίες και δηλητηρίασαν τους νέους.
Η μέχρι τώρα ακολουθούμενη πολτική της λήθης και της μετριοπάθειας από τους δημοκράτες Έλληνες, απεδείχθη ότι ήταν λάθος, γιατί δεν βρήκε ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα. Επέτρεψε την παραχάραξη της Ιστορίας από τούς αριστερούς, καλλιέργησε τον άγριο ρεβανσισμό τους, και αν αφεθεί να συνεχιστεί θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για τη χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: