Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

10-03-2018

Ένταση και μολότοφ από ακροαριστερούς αναρχοφασίστες του Αριστερού Παρακράτους κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια – Και πάλι καμία προσαγωγή

Για μια ακόμη φορά αστυνομικοί κινδύνευσαν από την ρίψη μολότοφ, καθώς εξερράγησαν σε απόσταση αναπνοής από τα πρόσωπα τους

Ένταση και μολότοφ κατά αστυνομικών από ομάδα αντιεξουσιαστών στιγμάτισαν το βράδυ της Παρασκευής, με τα επεισόδια να διαρκούν μια περίπου ώρα και οι άνδρες των ΜΑΤ που πραγματοποιούσαν υπηρεσία στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων, να μετατρέπονται σε… κινούμενους στόχους.

Στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, ομάδα ατόμων βγήκαν από το Πολυτεχνείο και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ξεκίνησαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και κροτίδες κατά αστυνομικών. 

Για μια ακόμη φορά από την ρίψη μολότοφ κινδύνεψαν αστυνομικοί, καθώς εξερράγησαν σε απόσταση αναπνοής από τα πρόσωπα τους. Η κατάσταση εξομαλύνθηκε τα μεσάνυχτα χωρίς για ακόμη μια φορά να καταγραφούν προσαγωγές ή συλλήψεις, ενώ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές.

Φόβους ότι η κλιμάκωση των φαινομένων βίας μπορεί να οδηγήσει σε νεκρό αστυνομικό ή πολίτη εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο γ.γ των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: