Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Διακυβέρνηση Κυ.Μητσοτάκη (;)

 

31-01-2021
 
Ζωάρα! Εκλέγεσαι στην ΑΔΕΔΥ και δεν ξαναπατάς στη δουλειά. Με απόφαση των γαλαζαίων, βεβαίως, που δεν έχουν τα κότσια να αλλάξουν τον χυδαίο συνδικαλιστικό νόμο του ΠΑΣΟΚ. Δείτε ποιοι πληρώνονται από τους φόρους σου χωρίς να κάνουν ούτε για μια ώρα τη δουλειά για την οποία προσελήφθησαν. Αντιθέτως οργανώνουν απεργίες και στάσεις εργασίας για να σε ταλαιπωρούν κι από πάνω! Η σήψη σ΄αυτή τη χώρα έχει ονοματεπώνυμο. Είναι οι κηφήνες της ΑΔΕΔΥ που με ενήγαγαν γιατί τους αποκάλεσα κηφήνες.

"Με Απόφαση που υπέγραψε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη χορηγείται συνδικαλιστική άδεια με αποδοχές, στους παρακάτω εκπαιδευτικούς οι οποίοι εξελέγησαν μέλη του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Η θητεία τους άρχισε στις 05-12-2019 και λήγει μετά από τρία χρόνια.
Η συνδικαλιστική άδεια χορηγείται για τους:
–ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΚΡΑΚΗ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού-Ηροδότειος Σχολή, της Δ/νσης Π.Ε. Ηρακλείου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
–ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΙΔΑ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, της Δ/νσης Π.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
–ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΡΑΤΗ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, της Δ/νσης Π.Ε. Χανίων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
–ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΜΑΡΙΝΗ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Διδύμων, της Δ/νσης Π.Ε. Αργολίδας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
–ΜΑΡΙΑ ΝΕΛΛΑ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του24ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών, της Δ/νσης Π.Ε. Σερρών,
–ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΟΥΣΙΟ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, της Δ/νσης Π.Ε. Μαγνησίας,
–ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας, της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης,
–ΤΙΜΟΛΕΩΝΤΑ ΠΕΤΑΛΩΤΗ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 23ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, της Δ/νσης Π.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης,
–ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΟΓΚΑ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών-Ηλίας Κατσαούνος, της Δ/νσης Π.Ε. Αχαΐας
–ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΙΚΑ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 21ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, της Δ/νσης Π.Ε. Λάρισας,
–ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΟΥΜΠΗ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 96ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, της Δ/νσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας,
–ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 23ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, της Δ/νσης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής,
–ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του Δημοτικού Σχολείου Καβάσιλα, της Δ/νσης Π.Ε. Ηλείας,
–ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟ, κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, της Δ/νσης Π.Ε. Δ΄ Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: