Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ακροαριστερά Καθάρματα

 

15-01-2021
 
Τα καθάρματα ειρωνεύονται τον Κώστα Μπακογιάννη, που τον ανάγκασαν να βιώσει την μεγαλύτερη τραγωδία για ένα παιδί, τη δολοφονία του πατέρα του, και να μεγαλώσει ορφανός, επειδή ο κατά συρροήν δολοφόνος, το ανθρωπόμορφο κτήνος που κάνει και απεργία πείνας, διότι θέλει, λέει, να είναι κοντά στην οικογένειά του, να παίρνει άδειες και να κόβει βόλτες εκεί που ορφάνευε οικογένειες, έκανε την επαναστατική του γυμναστική με πραγματικά πυρά. Κι αυτά τα καθάρματα "σπουδάζουν" σε ελληνικά "πανεπιστήμια" και τα πληρώνουμε εσύ κι εγώ με τους φόρους μας να διαδίδουν την εγκληματική τους "ιδεολογία".


Ποιος θα καθαρίσει τον βόθρο που ονομάζεται ελληνικό "πανεπιστήμιο"; Ποιος θα πάρει την απόφαση αποβολής ΣΗΜΕΡΑ και δια βίου από τα πανεπιστήμια των καθαρμάτων που ανέβασαν αυτό το πανό; Ποιος θα τους στείλει στον εισαγγελέα για εγκωμιασμό εγκλήματος; Ποιος θα στείλει στον παράδεισο της Βόρειας Κορέας, για να απολαύσουν εφαρμοσμένη την "ιδεολογία" τους, τους σάπιους εγκεφάλους που υποδύονται τους πανεπιστημιακούς και υποθάλπουν εγκληματίες;
Ξέρετε ποιοι είναι αποφασισμένοι να καθαρίσουν τη γάγγραινα βάζοντας το μαχαίρι βαθιά μέχρι το κόκκαλο. Αρκεί να τους ψηφίσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: