Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

ΝΔ: Η συζήτηση Ξανθού - αντιεξουσιαστών αποκαλύπτει τις σχέσεις τους

«Για τις σχέσεις αυτές, για το άβατο των Εξαρχείων και την ανασφάλεια των πολιτών, αναμένουμε την προσεχή Παρασκευή τον κ. Τσίπρα να απολογηθεί στην ερώτηση που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.


«Η συζήτηση Ξανθού - αντιεξουσιαστών αποκαλύπτει τις σχέσεις τους...» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. 

«Κουκουλοφόροι και αναρχικοί συζητούν ανενόχλητοι στο γραφείο του Υπουργού Υγείας. Του δίνουν εντολές και του ζητούν το λόγο για την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές της χώρας. Τον ψέγουν γιατί δεν αποφυλακίζονται νωρίτερα οι τρομοκράτες...», προσθέτει στην ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παράλληλα σημειώνει πως «ο κ. Ξανθός απολογείται και τους υπενθυμίζει ότι έχει υπογράψει για την αποφυλάκιση του τρομοκράτη Ξηρού».


«Για τις σχέσεις αυτές, για το άβατο των Εξαρχείων και την ανασφάλεια των πολιτών, αναμένουμε την προσεχή Παρασκευή τον κ. Τσίπρα να απολογηθεί στην ερώτηση που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Επαναλαμβάνουμε ότι με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο νόμος και η τάξη θα αποκατασταθούν αμέσως στη χώρα», προσθέτει η Πειραιώς.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/338683/nd-i-suzitisi-xanthou-adiexousiaston-apokaluptei-tis-sheseis-tous/#ixzz4YTKEpS00

Δεν υπάρχουν σχόλια: