Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Επιμένει ο Γεωργιάδης στο θέμα του ταξιδιού του Τσίπρα στο Παρίσι

Με ερώτησή του στη βουλή ζητά να μάθει με ποια διαδικασία ο Ο.Δ.ΔΗ.Χ. αποφάσισε μέσα σε 48 ώρες μετά το Κυβερνητικό αίτημα την επιλογή της συγκεκριμένης τράπεζας και όχι κάποιας άλλης για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Επιμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο θέμα του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και με ερώτησή του στη βουλή προς τον Υπουργό Οικονομικών ζητάει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους με την τράπεζα Roschild. 

Αρχικά ζητά να πληροφορηθεί με ποια διαδικασία ο Ο.Δ.ΔΗ.Χ. αποφάσισε μέσα σε 48 ώρες μετά το Κυβερνητικό αίτημα την επιλογή της συγκεκριμένης τράπεζας και όχι κάποιας άλλης για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. 

Επίσης ρωτά αν ο Ο.Δ.ΔΗ.Χ., δεδομένου ότι η συμφωνία θα προβλέπει κάποιου είδους αμοιβή, απευθύνθηκε σε άλλες τράπεζες για ανταγωνιστικές προσφορές και αν απαιτείται διεθνής διαγωνισμός.

Τέλος ο κ Γεωργιάδης ζητά να πληροφορηθεί πότε θα βγει η σχετική Υπουργική Απόφαση για τη σύμβαση μεταξύ Ο.Δ.ΔΗ.Χ και Rothschild.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/338313/epimenei-o-georgiadis-sto-thema-tou-taxidiou-tou-prothupourgou-sto-parisi/#ixzz4Y67471ut
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: