Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Α. Γεωργιάδης: Διαθέτω αποδεικτικά στοιχεία για το ταξίδι του Τσίπρα στο Παρίσι

«Δεν θα ξεκινούσα μια τέτοια ιστορία αν δεν είχα στα χέρια μου αποδεικτικά στοιχεία», αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το κρυφό ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και τα άτομα που τον συνόδευαν.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο liberal.gr, αναφέρει ότι παρότι έχει στην κατοχή του τα στοιχεία, θα προτιμήσει να κινηθεί θεσμικά και προαναγγέλλει ότι αύριο Δευτέρα θα ζητήσει την σύμβαση με τους Ρότσιλντ, καθώς όπως αναφέρει, «φαντάζομαι για να τους δει ο πρωθυπουργός και μάλιστα πηγαίνοντας ο ίδιος εκεί, θα πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους σύμβαση μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και των Ρότσιλντ».


Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός είναι αυτός που πρέπει να αποδείξει τον ισχυρισμό του- το ραντεβού με τους Γάλλους τραπεζίτες- και παράλληλα να εξηγήσει γιατί κράτησε μυστική την συνάντηση και συνοδευόταν από τα πρόσωπα που συνοδευόταν. Βέβαια, θεωρεί ότι στον πανικό που δημιούργησε στο Μαξίμου η δημοσιοποίηση της είδησης, δεν θα ήταν έκπληξη να ειπωθεί ένα τόσο μεγάλο ψέμα, καθώς «ο κ. Τσίπρας λέει τόσα ψέματα που τα έχει εύκολα, ενώ έχει μάθει να μην τιμωρείται για αυτά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως επαναλαμβάνει, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει ζητήσει τη λίστα επιβατών για να φανεί ποιοι ήταν μαζί στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο ταξίδι Αθήνα- Λισσαβώνα και ποιοι μετέβησαν με τον κ. Τσίπρα στο κρυφό ταξίδι Λισσαβώνα-Παρίσι. Όπως ισχυρίζεται ο κ. Γεωργιάδης, με την δημοσιοποίηση της λίστας, θα γίνει αντιληπτό ότι οι αρμόδιοι περί των επενδύσεων κυβερνητικοί παράγοντες που ήταν στη Λισσαβώνα, δεν ακολούθησαν τον πρωθυπουργό στη γαλλική πρωτεύουσα.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει ότι, σε αντίθεση με ό,τι αναφέρει το non paper του Μαξίμου, ουδέποτε έκανε την παραμικρή αναφορά στα παιδιά ή την υπόλοιπη οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα, «αλλά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται», λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: