Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Θάνος Τζήμερος
11-05-2018

Για να το καταλάβουμε καλύτερα.

 Τι ζήτησαν οι 300 Γάλλοι; Να να χαρακτηριστούν άκυροι από τις θεολογικές αρχές οι στίχοι του Κορανίου που καλούν για τον φόνο και την τιμωρία των εβραίων, των χριστιανών και των απίστων. 
Τι απάντησε ο Ερντογάν; Ποιοι είστε εσείς που θα μας υποδείξετε τι θα λένε τα ιερά μας βιβλία; Ποιος είχε δίκιο; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Από πού κι ως πού 300 Γάλλοι πολίτες (Χριστιανοί ή άθρησκοι) ζητούν αλλαγή των ιερών βιβλίων του Ισλάμ; Θα ήταν σαν να υπέγραφαν ένα κείμενο 300 ισλαμιστές που να ζητούν αλλαγή της Καινής Διαθήκης ή έστω των αρχών του Δυτικού Κοσμικού Κράτους. 
Γιατί οι 300 Γάλλοι έκαναν αυτή την αυταπόδεικτη ανοησία; Διότι στη Γαλλία και συνολικά στην Ευρώπη δεν έχουν τις κοχόνες να αναγνωρίσουν ότι το Ισλάμ είναι ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ μισαλλόδοξο, επιθετικό, ΜΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟ με την διαφορετικότητα και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα που είναι η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του στην Ε.Ε. 



Όπως έχω γράψει σε δεκάδες άρθρα, δεν πρόκειται για θρησκεία μόνο, αλλά για κανονιστικό, νομικό πλαίσιο που ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ σε ΟΛΕΣ τις βασικές αρχές του Δυτικού Πολιτισμού. 
Όπως δεν θα δεχόμασταν την ίδρυση ενός συλλόγου παιδεραστών, δαρτών γυναικών, καταπιεστών παιδιών και επίδοξων δολοφόνων των αλλόθρησκων, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε τη λειτουργία στην Ε.Ε. μιας "θρησκείας" με τις ίδιες ακριβώς αρχές, κάτι που αντιληφθήκαμε αφού πρώτα απέκτησαν πληθυσμιακή δύναμη και άρχισαν να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. 
Η Ευρώπη ΔΕΝ θα αποφύγει τη σύγκρουση με το Ισλάμ. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα. Και ήδη πολύ αργήσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: