Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Λαλίστατος Ο Τόσκας για τη μη Αριστερή βία!!! Όταν πρόκειται για τους ακροαριστερούς τραμπούκους - τα ακροαριστερά τάγματα εφόδου... οι συλλογικότητες κάνουν ακτιβισμό!!! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Τόσκας: «Οι τραμπούκοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πράξης τους»

Μέσω twitter ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε εχθές ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και τόνισε πως οι αυτουργοί θα έρθουν στην δικαιοσύνη.




Αναλυτικά ο κ. Τόσκας στις αναρτήσεις του σημειώνει: «Επικοινώνησα με τον Γιάννη Μπουτάρη λίγο μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο. 

Τον διαβεβαίωσα ότι η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που του επιτέθηκαν να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Οι τραμπούκοι - ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν είναι πατριώτες, προσβάλουν τη Δημοκρατία μας. Η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/374021/toskas-oi-traboukoi-tha-adimetopisoun-tis-sunepeies-tis-praxis-tous/#ixzz5G41MMPxI

Δεν υπάρχουν σχόλια: