Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Αυτή είναι μία είδηση σε ένα από τα μεγαλύτερα σάιτ στην Ελλάδα!!! 

Κάνουν είδηση, με χαριτομενιές, μία μπούρδα των αναρχοφασιστών και κοτσάρουν στο άσχετο και ένα κείμενο του αναρχοφασίστα του ΣΥΡΙΖΑ Λάμπρου για τις φυλακές.

Τελικά η αθλιότητα βασιλεύει στην Ελλάδα!

--------------------------------------------------------------------------

Πρόσκληση αναρχικών: Vegan συλλογική κουζίνα με ρεμπέτικα από συντρόφισσες


«Στόχος η διάχυση του βιγκανισμού» σημειώνουν οι αναρχικοί στην ανακοίνωσή τους


Πρόσκληση για «συλλογικό μαγείρεμα» υγιεινού, θρεπτικού vegan φαγητού ικανό να... στυλώσει έναν αντιεξουσιαστή στους καθιερωμένους «αγώνες» του στα Εξάρχεια ανάρτησαν αναρχικοί σε ιστοσελίδα του χώρου. 



«Vegan συλλογική κουζίνα με ρεμπέτικα από συντρόφισσες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος της ανακοίνωσης των «αντισπισιστών», αναμφίβολα αντιεξουσιαστών. 



«Στις 12:00 θα ξεκινήσει συλλογικό μαγείρεμα, στις τρείς θα σερβιριστεί το φαγητό και στις τέσσερις θα ξεκινήσει η live μουσική. Ευπρόσδεκτες vegan συνταγές ή οποιαδήποτε άλλη συνεισφορά» τονίζεται χαρακτηριστικά στην πρόσκληση για όσους θέλουν να συμμετάσχουν ως η αναρχική έκδοση του Μποτρίνι, του Λαζάρου και του Πετρετζίκη.

«Κυριότερος στόχος μας η απήχηση, η συλλογικοποίηση και κατ’ επέκταση ενδυνάμωση των συλλογικών κουζίνων, των στιγμών μοιρασιάς και της διάχυσης του βιγκανισμού» διευκρινίζεται.

Περιμένουμε... επαναστατικές συνταγές.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/weird/article/373415/prosklisi-anarhikon-vegan-sullogiki-kouzina-me-rebetika-apo-sudrofisses/#ixzz5FOBiL4ZB
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: