Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Έκαψαν αυτοκίνητο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης


Παρανάλωμα του πυρός έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας αυτοκίνητο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κρητικού.

Εκτός από το αυτοκίνητο του δήμου, υλικές ζημιές υπέστη ένα δεύτερο όχημα, ενώ προς στιγμήν δημιουργήθηκε κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς σε παρακείμενη κατοικία.

Όπως καταγγέλλει η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της, «η σημερινή εμπρηστική ενέργεια αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα απειλών από τους "γνωστούς - άγνωστους" της περιοχής», υπενθυμίζοντας ότι «πριν από 15 ημέρες, στον προσωπικό λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης στελέχους της παράταξης του πρώην δημάρχου Χρ. Κορτζίδη, γινόταν αναφορά για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο σπίτι του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης προκειμένου να βάλει “μυαλό”. Από ό,τι φαίνεται, κάποια νοσηρά μυαλά έκαναν πράξη τις συγκεκριμένες απειλές, τοποθετώντας εμπρηστικό μηχανισμό σε ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί κατά καιρούς και ο δήμαρχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: