Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Οι άθλιοι νεοσταλινιστές κάνουν σταλινιφασιστική - κομμουνιστική προπαγάνδα στη Ελλάδα του 2017 απροκάλυπτα και μέσα από αιρετές θέσεις! ... δεν ιδρώνει το αυτί κανενός!!



O Πύργος του Τάτλιν και η εξήγηση

Το φετινό «δέντρο» της κεντρικής πλατείας, κατασκεύασαν σπουδαστές στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την οποία ο Δήμαρχος κ. Μπέγκας ευχαρίστησε. «Πρέπει να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φοιτητές για την ιδέα που είχαν και τη συνεργασία που είχαμε. Είναι πραγματικά σπουδαίο να βλέπεις νέους ανθρώπους να δίνουν στην πόλη στην οποία φοιτούν και να συμμετέχουν ενεργά», είπε ο δήμαρχος.
Ο κοσμήτορας της Σχολής Ξενοφών Μπήτσικας ήταν αυτός που ανέλαβε να εξηγήσει τα πώς και τα γιατί της ερμηνείας-κατασκευής μέσω γραπτής του δήλωσης την οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Ιωαννιτών. Ο κ. Μπήτσικας έδωσε έμφαση στην καλλιτεχνική επανερμηνεία του Πύργου του Τάτλιν, που αποτελεί σταθμό στην ιστορία της τέχνης τον 20ο αιώνα, ενώ προσέδωσε στην όλη κατασκευή μια παιχνιδιάρικη διάθεση, παραπέμποντας στα παιχνίδια κατασκευών meccano. «Πρόθεση της Σχολής ήταν να επικαιροποιηθεί το εγκώμιο στο ανθρώπινο πνεύμα, παράγοντας αυτή τη φόρμα με υλικά καθημερινά και επαναχρησιμοποιήσιμα, στη λογική των παιχνιδιών meccano, που με λίγους τύπους τεμαχίων μπορεί κανείς να κατασκευάσει διαφορετικές φόρμες» αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: