Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ο ακροαριστερός σταλινοφασισμός στην Ελλάδα το 2017.

Παρατηρούμε στις ανακοινώσεις των ακροαριστερών κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου ( ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ) για την ακροαριστεροί τρομοκρατία στην Ελλάδα (φυσικά στην Ελλάδα, με την ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς, "απαγορεύεται" ο όρος ακροαριστερά στο δημόσιο διάλογο) ότι δεν αναφέροντε σε αυτό καθ' αυτό το γεγονός, δηλαδή στον εγκληματικό χαρακτήρα ενός τρομοκρατικού χτυπήματος, ούτε λένε κάτι για τους δράστες
Εάν ήταν ακροδεξιοί οι τρομοκράτες θα τους άρχιζαν: παρακρατικοί, ακροδεξιοί, φασίστες, δολοφόνοι, νεοναζί, αβγό του φιδιού... και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας! Τώρα τσιμουδιά! Η ιδεολογική κάλυψη είναι απόλυτη. 



Δε μας ενδιαφέρει το εγκληματικό γεγονός, αλλά "η ατζέντα καταστολής που τροφοδοτεί και θα καταστήσει το εργατικό και λαϊκό κίνημα!"
Μέχρι το 2014 έβαζαν και ένα... προβοκάτορες! ( τώρα κυβερνάει η Αριστερά... πάει και αυτός ο μύθος).
Τέλος βλέπουμε ένα ενδεικτικό τίτλο στην Ελλάδα για την είδηση... "Σκληρή καταδίκη..."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του σημειώνει πως τέτοιες ενέργειες «τροφοδοτούν την τρομολαγνεία και την ατζέντα της καταστολής»


Τέτοιες ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν «νερό στο μύλο» όσων θέλουν να επιβάλλουν κλίμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού και να υλοποιήσουν νέα μέτρα αυταρχισμού και καταστολής σε βάρος του εργατικού - λαϊκού κινήματος, τονίζει το ΚΚΕ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σκληρή καταδίκη της επίθεσης στο Εφετείο από τον πολιτικό κόσμο

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/363034/i-kuvernisi-katadikazei-tin-epithesi-sto-efeteio-upo-ti-skia-dikastikon-aihmon1/#ixzz521WAJTLR
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: