Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Δύο tweets, δύο κόσμοι(...)

06-12-2017

Οι καταστροφές που προκλήθηκαν για πολλοστή φορά στο κέντρο της Αθήνας οφείλονται στην ελλιπή αστυνόμευση, κατααγγέλλει ο Μητσοτάκης. Για δημιουργικό αγώνα του λαού ενάντια στον φόβο τα ετήσια επεισόδια του Δελεμβρίου μιλά ο Τσίπρας. Δύο tweets, δύο κόσμοι...



Η κυβέρνηση δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της στο κέντρο της Αθήνας επειδή οι υπαίτιοι του χάους στο κέντρο της Αθήνας «είναι δικά τους παιδιά», σχολιάζει με ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Επεισόδια, μολότοφ, σπασίματα μαγαζιών - για μια ακόμη φορά εικόνα χάους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι «τα δικά τους παιδιά», όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι’αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
«Ο Δεκέμβρης ήταν η ερώτηση. Γράφτηκε σε ένα τοίχο της Αθήνας εκείνες τις ταραγμένες ημέρες του 2008», έγραφε λίγα λεπτά αργότερα στον δικό του λογαριασμό ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για «δημιουργικό αγώνα ενάντια στον φόβο, χωρίς κουκούλες». 

«O Δεκέμβρης ήταν ερώτηση. Σε όλη τη διάρκεια της κρίσης, η νέα γενιά, ο λαός μας έδωσε και δίνει έναν δημιουργικό αγώνα ενάντια στον φόβο, χωρίς κουκούλες, με καθαρό πρόσωπο για μια πιο δίκαιη κοινωνία», σημείωνε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/361838/mitsotakis-hhaos-apo-ta-dika-tous-paidia-tsipras-agones-horis-koukoules/#ixzz50VDW1RLP
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: