Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Οι αναρχοφασίστες των Εξαρχείων έδειραν τον μέχρι πρότινος συνοδοιπόρο ακροαριστερό στρατευμένο δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής.   

--------------------

Επίθεση κατά του δημοσιογράφου Π. Νταβανέλου

Οι εργαζόμενοι στο Κόκκινο καταδικάζουν την επίθεση που δέχτηκε ο Παντελής Νταβανέλος και στέκονται στο πλευρό του συναδέλφου τους, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Αυγή.

Την αμέριστη συμπαράστασή τους στον συνάδελφό τους Παντελή Νταβανέλο, που τα ξημερώματα του Σαββάτου καθώς διέσχιζε την οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια δέχτηκε απρόκλητη και αναίτια επίθεση από τρία άτομα, εκφράζουν οι εργαζόμενοι στο Κόκκινο.


Όπως σημειώνουν, τα άτομα αυτά τον γρονθοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι του, οίδημα στο μάτι και μώλωπες στο πρόσωπό του.

«Οι εργαζόμενοι 'στο Κόκκινο' καταδικάζουμε την εγκληματική επίθεση. Στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τονίζουμε ότι ανάλογες ενέργειες στοχοποιούν και χαρακτηρίζουν μόνο αυτούς που τις διαπράττουν και αυτούς που επιχειρούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη απ’ αυτές» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: aygi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: