Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

1ος αγώνας δρόμου στο Αιγάλεω αφιερωμένος στον ποντιακό και μικρασιατικό ελληνισμό

22-02-2018
Στον ποντιακό και μικρασιατικό ελληνισμό θα είναι αφιερωμένος ο 1ος Αγώνας Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στο Αιγάλεω την Κυριακή 13 Μαΐου, με τις δηλώσεις συμμετοχής ήδη να έχουν ξεκινήσει. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω, ο ΑΠΣ «Απόλλων» Δυτικής Αττικής, η Ένωση Ποντίων Αιγάλεω, ο Σύλλογος Ποντίων «Ο Καύκασος», ο Σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Αξέχαστες πατρίδες» και ο Σύλλογος Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες».


Τα τελευταία 353 μέτρα και στους δύο αγώνες δρόμου προστέθηκαν συμβολίζοντας τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Ο αγώνας θα χωρίζεται σε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορά αθλητές και δρομείς οι οποίοι θα τρέξουν μια διαδρομή συνολικής απόστασης 10.353 μέτρων, και το δεύτερο αφορά μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων οι οποίοι θα τρέξουν 1.353 μέτρα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα ορίστηκε να είναι η πλατεία Αικατερίνης στην οδό Ορυζομύλων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στα γραφεία τού τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω στο κλειστό γυμναστήριο επί τής οδού Στέφανου Σαράφη (δίπλα στο κολυμβητήριο· πρωινές ώρες 09:00-12:30) έως και το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Μαΐου, στην ιστοσελίδα τού «Απόλλωνα» (δείτε εδώ) και σε όλες τις δρομικές ιστοσελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: