Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Ένας ακροαριστερός σταλινοφασίστας αρχιδολοφόνος τρομοκράτης κάνει και ... "παρεμβάσεις"!!! Τέτοια είναι η ελληνική αθλιότητα!!!

------------------------------------------------------------------------------

«Παρέμβαση» Κουφοντίνα για Γιαγτζόγλου: Κρατάμε το προαύλιο ανοιχτό

Η ανακοίνωση την οποία συνυπογράφει ο Κουφοντίνας υπογράφεται «ανακοίνωση πολιτικών κρατουμένων υπογείου»

24-02-2018


Την απόφαση τους να κρατήσουν ανοιχτό τις μεσημεριανές ώρες το προαύλιο των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού ως διαμαρτυρία για τη μεταγωγή Γιαγτζόγλου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Πρόκειται για ανακοίνωση την οποία συνυπογράφει ο Κουφοντίνας, (ο οποίος κρατείται στις γυναικείες φυλακές) η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, και υπογράφεται ως «ανακοίνωση πολιτικών κρατουμένων υπογείου». 

«Συμπαραστεκόμαστε στη διαμαρτυρία των κρατουμένων στις ανδρικές φυλακές. Ο αυταρχισμός του υπουργείου δικαιοσύνης δε θα περάσει!» αναφέρουν μεταξύ άλλων. 

Η ένταση ξεκίνησε στις 6.45 το πρωί στις φυλακές, με αφορμή τη μεταγωγή του απεργού πείνας Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου στις φυλακές Λάρισας από άνδρες των ΕΚΑΜ.

Οι κρατούμενοι του σωφρονιστικού καταστήματος αντέδρασαν έντονα, και άρχισαν να προκαλούν ζημιές. Αυτή την ώρα εξελίσσονται διαπραγματεύσεις. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/367583/paremvasi-koufodina-gia-giagtzoglou-kratame-to-proaulio-anoihto-/#ixzz582M6R5g1
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook


Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/367583/paremvasi-koufodina-gia-giagtzoglou-kratame-to-proaulio-anoihto-/#ixzz582M0HgAn
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: