Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

«η ασφάλεια των εργαζομένων του κλάδου του φαρμάκου, η προστασία των χώρων εργασίας, αλλά και της ίδιας της επιχειρηματικής δραστηριότητας, πρέπει να είναι αυτονόητα σε ένα κράτος δικαίου». Σημειώνει ο ΣΦΕΕ!!!  

Ναι! σε ένα κράτος δικαίου, όχι στο αριστεροφασιστικό καθεστώς που καταδυναστεύει την Ελλάδα!  Και νομίζουν ότι βγάζοντας τέτοιες ανακοινώσεις θα αντιμετωπιστεί ο σταλινοφασισμός και η ακροαριστερή τρομοκρατία... 

---------------------------------------------------------------------------

ΣΦΕΕ για Ρουβίκωνα: Απόδοση δικαιοσύνης μόνο απ' τους δημοκρατικούς θεσμούς

26-02 - 2018

Απολύτως καταδικαστέα η άσκηση βίας οποιασδήποτε μορφής»

«Η άσκηση βίας, οποιασδήποτε μορφής, είναι απολύτως καταδικαστέα και δρα σε κάθε περίπτωση εναντίον του δημοσίου συμφέροντος» τονίζει ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, σχολιάζοντας την επίθεση του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της Novartis.

Aφήνοντας αιχμές κατά της ΕΛΑΣ, ο ΣΦΕΕ σημειώνει ότι η «η ασφάλεια των εργαζομένων του κλάδου του φαρμάκου, η προστασία των χώρων εργασίας, αλλά και της ίδιας της επιχειρηματικής δραστηριότητας, πρέπει να είναι αυτονόητα σε ένα κράτος δικαίου».

«Η απόδοση δικαιοσύνης, η θωράκιση των θεσμικών λειτουργιών, η εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων και η πλήρης υποστήριξη των αναγκών των ασθενών, αποτελούν αδιαπραγμάτευτα ζητούμενα, που διασφαλίζονται μόνο από τους συντεταγμένους δημοκρατικούς θεσμούς της Πολιτείας» επισημαίνει δε ο Σύνδεσμος, απαντώντας στο κείμενο που ανάρτησε ο Ρουβίκωνας για την επίθεση. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/367705/mh-energo-sfee-gia-rouvikona-apodosi-dikaiosunis-mono-ap-tous-di1mokratikous-thesmous/#ixzz58G9ffKTm
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: