Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Επιδρομή ακροαριστερών αναρχοφασιστών του Αριστερού Παρακράτους σε κρεοπωλεία και ιχθυοπωλείο στα Γιάννενα


Επιδρομή σε τέσσερα κρεοπωλεία, ένα ιχθυοπωλείο, ένα φορτηγό μεταφοράς ζώων και σε ένα Ι.Χ. κυνηγού πραγματοποίησε ομάδα αντισπισιστών στα Γιάννενα.

Η ομάδα που υπογράφει ως «Μαυροπράσινα Παγούρια» ανήρτησε τη σχετική ανακοίνωση και φωτογραφικό υλικό σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Ορμώμενοι από το κάλεσμα για κλιμάκωση των χτυπημάτων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, επιλέξαμε να δώσουμε κι εμείς το παρόν στην πόλη των Ιωαννίνων προκαλώντας υλικές ζημιές σε οχήματα και καταστήματα που μεταφέρουν και εμπορεύονται είτε έντρομα ζώα είτε τα διαμελισμένα σώματά τους. 
Δηλαδή εμπορεύονται την ζωή και την ελευθερία άλλων» δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους.



Όπως λένε, ο στόχος τους είναι «να δείξουμε αλληλεγγύη σε εκείνους που το βασικό τους δικαίωμα για ελευθερία καταπατάται από την στιγμή της γέννησής τους, στο βωμό του κέρδους, της διασκέδασης, της παράδοσης και του κυρίαρχου συστήματος πεποιθήσεων του καρνισμού».

Εξηγώντας γιατί επιτέθηκαν στο ιχθυοπωλείο αναφέρουν πως «ο αγώνας μας δεν περιορίζεται στην εναντίωση στην εκμετάλλευση/κακοποίηση/θανάτωση των ζώων ξηράς, αλλά επεκτείνεται σε όλα τα άτομα, όλων των ειδών ζώων, καθώς αναγνωρίζουμε την εγγενή αξία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: