Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Η Νέα Δεξιά τίμησε την 104η επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου

12 Φεβρουαρίου 2018
Στη δοξολογία για την 104η Επέτειο της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση, παρέστη χθες αντιπροσωπεία της Νέας Δεξιάς με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Παναγιώτη Δούμα.


Συγκεκριμένα, ο Αντιπρόεδρος και οι κ.κ. Ιωάννης Παγώνης Γραμματέας Δημογραφικού-Μεταναστευτικού, Παναγιώτης Καράμπελας Γραμματέας Εξωτερικών και ο Τομεάρχη Κινητοποιήσεως Στέφανος Γούλας συμμετείχαν στην πορεία προς το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου ο κ. Δούμας κατέθεσε στεφάνι.
Ερωτηθείς από Βορειοηπειρώτη δημοσιογράφο, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δεξιάς σημείωσε ότι «είναι λυπηρή η απουσία της επίσημης πολιτείας από την εκδήλωση, σε μία περίοδο μάλιστα που η Βόρειος Ήπειρος είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τα δικαιώματα των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών δοκιμάζονται. Θλίβομαι επίσης για την εξαφάνιση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και ιδίως των βουλευτών της υποτιθεμένης δεξιάς πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι έστειλαν απλά… χαιρετίσματα. Τίποτε περισσότερο δηλαδή από την κυρία Δούρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: