Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Βλέπουμε τις αντιδράσεις και την φρασεολογία της αριστεράς και της άκρας Αριστεράς όταν μιλάνε για την άλλη πλευρά!  Για τον ακροαριστερό σταλινοφασίστα δολοφόνο ούτε κουβέντα, τίποτα για ... "το κοινό περί δικαίου αίσθημα", τους φασίστες της άκρας Αριστεράς που τον υποδέχονται έξω από τη φυλακή του λένε οι δημοσιογράφοι ... "αλληλέγγυους"!!! 

-----------------------------------------------------------------------------

Αντιδράσεις για την καταδίκη του Α. Παπαδόπουλου λόγω μήνυσης της Χρ. Αυγής

«Η απόφαση προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Τι σχολίασε ο ίδιος ο δημοσιογράφος


Αντιδράσεις προκαλεί στον πολιτικό κόσμο η καταδίκη του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου με ένα χρόνο φυλακή για συκοφαντική δυσφήμηση της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Παπαδόπουλος δικάστηκε και καταδικάστηκε μετά από μήνυση της οργάνωσης. 

«Οι αναμενόμενες καταδίκες και άλλων συστημικών δημοσιογράφων που είχαν αναλάβει εργολαβικά την δημόσια διαπόμπευση της Χρυσής Αυγής θα αποδείξει την πολιτική σκευωρία που στήθηκε από την συμμορία Σαμαρά» προειδοποιεί μάλιστα η ΧΑ. 

«Την ίδια ώρα δεν έχει ακόμα δικαστεί ο Ρουπακιάς...»

Την ανησυχία της εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά, τονίζοντας πως προκαλούνται εύλογες απορίες, για το γεγονός της καταδίκης του Ανδρέα Παπαδόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Σύμφωνα με το κόμμα, καταδικάστηκε επειδή ως εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ είχε αποκαλέσει την οργάνωση που κατηγορείται ως εγκληματική «ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου, ανθρώπους της νύχτας και κουμπουροφόρους».

«Την ίδια ώρα που δεν έχει ακόμα δικαστεί ο Ρουπακιάς για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα!! Οι ρυθμοί της Ελληνικής δικαιοσύνης, η απουσία βούλησης για την αυστηρή και αποφασιστική αντιμετώπιση του νεοναζιστικού μορφώματος οδηγούν σε τέτοια τραγελαφικά περιστατικά που αποτελούν πρόκληση για την κοινωνία και ευτελίζουν την διαδικασία απονομής δικαιοσύνης» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΔΗΜΑΡ. 

«Η απόφαση προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα» 

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει από την πλευρά του πως «η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου με ποινή φυλάκισης ενός έτους εναντίον του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου, η οποία προήλθε κατόπιν μήνυσης που είχε υποβάλει η Χρυσή Αυγή για συκοφαντική δυσφήμιση, προσβάλλει το κοινό περί δικαίου αίσθημα».

«Το μόνο που κάνουν δικαστικές αποφάσεις τέτοιου είδους, είναι να ενισχύουν τους νεοναζιστές της ΧΑ., τη στιγμή μάλιστα που η δίκη για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει, βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη είναι η αθώωση του Ανδρέα Παπαδόπουλου» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η καταδίκη Παπαδόπουλου αποτελεί πρόκληση»


«Η καταδίκη του δημοσιογράφου Ανδρέα Παπαδόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση της ναζιστικής εγκληματικής ΧΑ, αποτελεί πρόκληση, ιδιαίτερα την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της και τα στελέχη της είναι υπόδικοι για δολοφονίες, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς σε βάρος εργαζομένων, νέων και μεταναστών» τονίζει από μεριάς του το ΚΚΕ για την επίμαχη απόφαση.

Σύμφωνα με τον Περισσό, «η ναζιστική εγκληματική ΧΑ είναι καταδικασμένη στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού κι αυτό δεν αλλάζει με τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/366536/adidraseis-gia-tin-katadiki-tou-a-papadopoulou-logo-minusis-tis-hr-augis/#ixzz56eLL6RBn
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: