Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Γεωργιάδης για Γκραμπόφσκι: Παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας πίσω από τη Novartis

12-02-2018

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε, και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. 

«Η κ. Γκραμπόφσκι έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Tην έβαλαν στο κάδρο, τη συκοφάντησαν, λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα, χυδαιολόγησαν… έγινε πρωτοσέλιδο… Το έγκλημα της; Είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα οδηγούσε αυτό; Δε νομίζω ότι έχει στοχοποιηθεί άλλη γυναικά πολιτικού στη νεότερη ιστορία όσο αυτή» πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, προχθές έριξαν μπογιές στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν. 

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, προχθές έριξαν μπογιές, στο σπίτι του Μίκη, μετά στη Μαρέβα… πρόκειται για εκτελεστικό βραχίονα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι δίνει εντολές ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιτίθενται σε όσους αντιδρούν.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/366658/georgiadis-gia-mareva-parakratos-suriza-o-tsipras-piso-apo-ti-novartis/#ixzz56uhDPX00
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: