Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ακροαριστερά φασισταριά!!! Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώσεις έχουν κάνει οι ακροαριστεροί και έχουν διαλύσει την Ελλάδα... τώρα βρίζουν τους άλλους!!!

--------------------------------------------------------------------------

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Φασιστοειδή» οι διαδηλωτές στη Μυτιλήνη

04-05-2018

Ο Γιώργος Πάλλης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους διαδηλωτές, διαχωρίζοντας τις κινητοποιήσεις σε «εποικοδομητικές» και μη - Τι δήλωσε στον ΣΚΑΪ για τον χαρακτηρισμό η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου




Τη νευρικότητα που επικρατεί στην κυβέρνησης για τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας της Λέσβου κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού καταδεικνύει η δήλωση του βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάλλη, που έκανε λόγο για «φασιστοειδή». 

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής με αντικείμενο νομοσχέδιο για την παροχή ασύλου, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάλλης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στους διαδηλωτές διαχωρίζοντας τις κινητοποιήσεις σε «εποικοδομητικές» και μη. 

«Εγώ δεν θα μιλήσω ποτέ εναντίον της κινητοποίησης των πολιτών, αν αυτή είναι εποικοδομητική… Εδώ πέρα, θα πρέπει να διαλέξουμε όλοι μας όχθη: Αν ήμασταν με την όχθη της δημοκρατίας, της έννομης τάξης, ή αν είμαστε με αυτούς με τη μικρή μειοψηφία φασιστοειδών, τα οποία κάποιοι δυστυχώς τα χαϊδεύουν προκειμένου να κάνουν μικροπολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάλλης.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/372762/vouleutis-suriza-gia-diadilotes-sti-mutilini-fasistoeidi/#ixzz5EZQ6q29v
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: