Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

14/3/16

Τα "σκυλία υλάζνε" και οι Πόντιοι προχωράμε - Οι Έλληνες της Ν. Ρωσίας διοργανώνουν ελληνικό γλέντι στη Σταυρούπολη

Απολαυστικό βίντεο Ποντίων της Σταυρούπολης Ρωσίας ενόψει ελληνικού γλεντιού!
Ελληνικό γλέντι ετοιμάζεται στη Σταυρούπολη, και ήδη έχουν ξεκινήσει να στέλνονται προσκλήσεις προς όλους τους Έλληνες και φιλέλληνες της περιοχής. Γι’ αυτό και ετοιμάστηκε αυτό το βίντεο που προωθεί το γεγονός, στο οποίο ο ομογενής ηθοποιός Γιάννης Πολίτοφ ψωνίζει από το κατάστημα ρούχων «République Du Pont» (Δημοκρατία του Πόντου), για να ντυθεί κατάλληλα για το... Bouzouki Night που θα γίνει μία μέρα μετά την εθνική επέτειο, στις 26 Μαρτίου.


«Πάγω ’ς σο Σταύροπολ ’ς σο Bouzouki Night» λέει ο Γιάννης Πολίτοφ στον πωλητή του καταστήματος ρούχων.
Η βραδιά αυτή θα είναι αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση, την οποία θα γιορτάσουν με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο οι Έλληνες της Σταυρούπολης, χωρίς ωστόσο να ξεχνούν το ρόλο των ηρώων Ελλήνων στην Εθνική Παλιγγενεσία.
Σύμφωνα με ανάρτηση στο διαδίκτυο, καλούνται να έρθουν στη βραδιά όσοι θέλουν να απολαύσουν τους ήχους της ελληνικής μουσικής, να χορέψουν υπό τους μαγευτικούς ήχους του μπουζουκιού και να γευτούν νόστιμα ελληνικά φαγητά.

(Φωτ.: republiquedupont.com)
Όποιος σταθεί τυχερός, θα κερδίσει κατόπιν κλήρωσης μπλούζες (που απεικονίζουν Πόντιους αγωνιστές!), τις οποίες προσφέρει η εταιρεία ρουχισμού «République du Pont», της οποίας το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στη Μόσχα. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, υπάρχει πράγματι τέτοια εταιρεία που φέρει ως σήμα τη Δημοκρατία του Πόντου!
«Αυτά τα δώρα είναι α’ σο «République du Pont» για τα παιδία
’ς σο Σταύροπολ. Αδίσ’ ατς πολλά χαιρετίας», είπε ο πωλητής του καταστήματος.
Το Bouzouki Night θα γίνει στην ταβέρνα «Λιέσναγια Παλιάνα», στην αίθουσα «Άγγελος» στη Σταυρούπολη.


http://www.pontos-news.gr/article/147795/apolaystiko-vinteo-pontion-tis-stayroypolis-rosias-enopsei-ellinikoy-glentioy

Δεν υπάρχουν σχόλια: