Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

17/3/16

Ο Δρ. Τάσος Κοπανίδης καλεί με επιστολή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη να παραιτηθούν

Κύριοι  Δημητριάδη, Θεοφύλακτε, Μουμουλίδη και Ντζιμάνη παραιτηθείτε!
Έρχεται κάποτε η ώρα  που αναμετριόμαστε με την ιστορικότητα της στιγμής και βάζουμε τον εαυτό μας δεύτερο. Η στιγμή αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και της ευθύνης ήρθε κατ’εμέ χτες, μετά τις δηλώσεις Μουζάλα που έδιναν «γη και ύδωρ» στο κρατίδιο-προτεκτοράτο.
Είχαν προηγηθεί τα δημοψηφίσματα που ξεπουλήθηκαν, η εξαθλίωση μέσω capital controlsκαι 3ου μνημονίουοι δηλώσεις της κυρά-Τασίας ότι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες είναι το ίδιο και πρέπει όλοι να τυγχάνουν εισόδου και παραμονής στη χώρα (εξυπηρετώντας ακραίους Νεοταξίτικους σχεδιασμούς),  οι «επιστημονικές» απόψεις του αγράμματου Φίλη ότι η Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολής δεν έγινε ποτέ (δίνοντας την καλύτερη στήριξη στους Κεμαλοφασίστες γενοκτόνους της Άγκυρας, εμπνευστές του ίδιου του Χίτλερ κατά παραδοχή του), καθώς και οι δηλώσεις του ίδιου του κ. Τσίπρα από το ιερό σφαγείο των Ελλήνων Μαρτύρων, ότι η Σμύρνη είναι σύμβολο της αδελφοσύνης στο Αιγαίο (στο μυαλό του, δυστυχώς είναι, όπως κι η θάλασσα είναι χωρίς σύνορα).

Το κακό σε όλους αυτούς είναι ότι η προσωπική τους –δήθεν-  άποψη, τυγχάνει να εκφράζεται από κορυφαία Κυβερνητικά χείλη και θέτει υποθήκες για την Ελλάδα συνολικά.
Με την προσωπική & επιστημονική ευθύνη που αναλογεί λοιπόν σε όσους τη διαθέτουν, σαν γέννημα-θρέμμα αυτού του τόπου, σαν ενεργός πολίτης από διάφορα μετερίζια και σαν μέλος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Παν/μίου Δυτικής Μακεδονίας (στο οποίο καλούμαστε να εξηγήσουμε τα αυτονόητα πολλές φορές σε Διεθνή συνέδρια λόγω της ονομασίας μας) , θεωρώ ότι οι κ. Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Κοζάνης είναι ανάγκη  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την σκύλευση που υπέστη ο τόπος μας μετά τις χτεσινές δηλώσεις του κ. Μουζάλα. Θα διευκολύνουν έτσι και τον Πρωθυπουργό στην αποπομπή του απαράδεκτου Υπουργού του, εκτός κι  αν πρόκειται για άλλο ένα παιχνίδι βάναυσης παραβίασης της λογικής μας στο βωμό πολιτικού αποπροσανατολισμού.
Κι επειδή κάποιοι Κρατικοδίαιτοι Ακαδημαϊκοί με θολούς διορισμούς και πορεία (δεν εννοώ τη σύζυγο του κ. Τσίπρα) θα σπεύσουν να πουν ότι «όλος ο κόσμος ονομάζει έτσι το γειτονικό κρατίδιο», τους θυμίζω ότι μόνο η ελληνική πλευρά μπορεί να νομιμοποιήσει ή να στείλει στο διάολο τις ανιστόρητες επιθετικές βλέψεις του Σκοπιανού επεκτατισμού που δρα σαν συνεργάτης της κυρά-Τασίας κ.α. στις Νεοταξίτικες ανακατατάξεις της περιοχής.
Από τους κ. Βουλευτές της Κυβέρνησης στην περιοχή βέβαια, δεν περιμένω πολλά. Το ποιόν του καθενός δηλωτικό. Οι ιδεολόγοι έχουν εκλείψει, όπως κι οι ηγέτες.
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν περιμένω τίποτα από κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα, ούτε από το γιό του «σε μια δεκαετία δε θα το θυμάται κανένας» , ούτε φυσικά από τους θαυμαστές του Χίτλερ. Όσο για τους υπόλοιπους, η Ιστορία τους καταχώνιασε στο χρονοντούλαπό της ή τους καταδίκασε σε πολιτικό νανισμό, εκεί που ανήκει  όποιος τα βάζει με τον περήφανο λαό μας.
Κύριοι  Δημητριάδη, Θεοφύλακτε, Μουμουλίδη και Ντζιμάνη παραιτηθείτε! Μόνο έτσι θα περισώσετε το ελάχιστο ίχνος αξιοπρέπειας που μπορεί να έχετε μετά το ξεφτίλισμα της Μακεδονίας και τη σκύλευση του τόπου μας από τις δηλώσεις (του λίγου) Μουζάλα. Μόνο έτσι θα φανεί ότι διαφέρετε από τον πολτό  των απάτριδων (αμόρφωτων Συμβούλων «Στρατηγικής», μελών του 15μελούς και λοιπών συγγενών)  που κυβερνούν ποδοπατώντας την Ελλάδα που πεθαίνει.
Αν δεν παραιτηθείτε, θα σας δικάσουν οι νεκροί του μακεδονικού αγώνα, (από τον Π. Μελά και τον Τέλλο Άγρα, έως τους τοπικούς Λάμπρο Παγουνάδη, καπταν-Λούκα  και τους ανώνυμους μάρτυρες) και θα σας τιμωρήσουμε όλοι εμείς.

Δρ. Κοπανίδης Αναστάσιος
Μηχ/γος Μηχ/κός ΑΠΘ

Διδάκτωρ Παν/μίου Δυτ. Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: