Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Με τον πιο έντονο τρόπο εκφράζει τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω Twitter ο νέος ειδικός σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, ποστάροντας διαρκώς ειδήσεις με τις δράσεις της κυβέρνησης.
Οι δαιμόνιοι χρήστες του Twitter όμως ανακάλυψαν μία ακόμα αδυναμία του νέου ειδικού συμβούλου, που δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη.
Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τα tweets που κυκλοφορούν από χθες βράδυ στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Σε αυτά ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού όχι μόνο τουιτάρει τη διάσημη παρουσιάστρια, αλλά δηλώνει κιόλας ότι «δεν τον κοιμίζει» και «τον κρατά ορεξάτο». «Βλέποντάς σε, οργανώνω τις δουλειές μου», έγραφε ο Νίκος Καρανίκας στην Ελένη Μενεγάκη το 2011, ενώ και τα επόμενα χρόνια συνεχίζει να εκφράζει τον θαυμασμό του για το πρόσωπό της.


Η αδυναμία του πρωθυπουργικού συμβούλου στις παρουσιάστριες τον έκαναν να ασχοληθεί και με τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου. Σε ένα tweet με... σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά, έκανε mention στην παρουσιάστρια, γράφοντας:
«Τσαπανίδου, είσαι τελικά πολύ μνημονιακιά και έχεις ασχημίσει»
Σε άλλο tweet του ο Ν. Καρανίκας διαφωνεί και πάλι με την Πόπη Τσαπανίδου. «Τι είναι αυτά που λέτε κυρία Τσαπανίδου; Υπήρξα μαθητής την δεκαετία του '80 με την μεγάλη απεργία και δεν έπαθα τίποτα» απαντά σε κάποιο σχόλιο της παρουσιάστριας.



Πηγή: Οταν ο σερβιτόρος, νέος σύμβουλος του Τσίπρα τουίταρε στη Μενεγάκη: «Είσαι κούκλα», «τι μποτάκια φοράς», «με διατηρείς ορεξάτο» [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/254144/otan-o-servitoros-neos-symvoylos-toy-tsipra-toyitare-sti-menegaki-eisai-koykla-ti#ixzz41mOVIack

Δεν υπάρχουν σχόλια: