Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

«Η ελληνική κοινωνία απαιτεί ασφάλεια και προοπτική»

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο στις ιδεοληψίες του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ που επιβάλλουν τις απόψεις τους στα θέματα της δημόσιας τάξης.

Με αφορμή τη ληστεία στην τράπεζα στους Αμπελόκηπους ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του τονίζει πως «η Νέα Δημοκρατία εγκαίρως ανέδειξε, με τρόπο επιτακτικό, την κρισιμότητα του ζητήματος της δημόσιας ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών» επισημαίνοντας πως ο ίδιος επανειλημμένα εγκάλεσε τον κ. Τσίπρα, απαιτώντας να αντιμετωπίσει το σοβαρό αυτό ζήτημα με την απαραίτητη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.


«Τόσο ο ίδιος, όσο και η κυβέρνησή του, παρέμειναν αμήχανοι και εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες του βαθέως ΣΥΡΙΖΑ, που ειδικά στον τομέα της δημόσιας τάξης και ασφάλειας φαίνεται ότι τελικά επιβάλλει τις απόψεις του.Όσο, όμως, κλείνουν το μάτι στους αντιεξουσιαστές και τους καταληψίες, τόσο θα μεγαλώνει η αλυσίδα πράξεων ανομίας, βεβήλωσης και βίας» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης δηλώνοντας πως η ελληνική κοινωνία απαιτεί ασφάλεια και προοπτική.

«Κανένα από τα δύο δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ο κ. Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι αναγεννημένες συνιστώσες του» επισημαίνει στη δήλωσή του ενώ εγγυάται προσωπικά ότι «η πλήρης αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: