Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΝΔ: Σε κρίση ειλικρίνειας για το ΕΚΑΣ ο Χρήστος Μαντάς

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Μαντάς, σε μια κρίση ειλικρίνειας, δήλωσε σήμερα, στην τηλεόραση του ”ΣΚΑΪ“, ότι το κόψιμο του ΕΚΑΣ σε χιλιάδες συνταξιούχους ήταν για την Κυβέρνηση "ένα σημείο ήττας στη διαπραγμάτευση"», αναφέρει σε ανακοίνωσή της, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Παραδέχτηκε, δηλαδή, αυτό που η Ν.Δ. και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζουν, εδώ και πολύ καιρό, ότι ο κ. Τσίπρας δεν έκανε καμία διαπραγμάτευση για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων θέτοντας με την ανεπάρκεια του στο περιθώριο χιλιάδες μικροσυνταξιούχους που είδαν το εισόδημά τους να μειώνεται με βίαιο τρόπο. Αποδεικνύεται, πλέον, ξεκάθαρα ότι το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο Τσίπρα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά δυο τρεις αράδες στα προπαγανδιστικά non papers του Μαξίμου, με στόχο τον εμπαιγμό των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη», υπογραμμίζει η ΝΔ, καταλήγοντας στην ανακοίνωσή της.


Ταυτόχρονα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ, Γιάννης Βρούτσης, που ήταν προσκεκλημένος στην ίδια εκπομπή, σχολίασε σχετικά, στον προσωπικό του λογαριασμό το twitter:
«Ας το μάθουν επιτέλους όλοι! Το παραδέχτηκαν και οι ίδιοι δημόσια! Το ΕΚΑΣ χάθηκε λόγω διαπραγματευτικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ!».

Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Δεν υπάρχουν σχόλια: