Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΝΔ κατά Τόσκα: Στο επόμενο στάδιο οι μπαχαλάκηδες θα δίνουν εντολές στην ΕΛΑΣ

«Ο κ. Τόσκας υποτάσσεται στις πιο ακραίες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος


Για υποταγή στις ακραίες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με την οπεία οδηγείται στη

συνδιαχείριση της δημόσιας τάξης με τους αντιεξουσιαστές, κατηγόρησε την κυβέρνηση η ΝΔ, σχολιάζοντας τη δήλωση του Νίκου Τόσκα στον ΣΚΑΪ ότι έχει καλέσει τις συλλογικότητες από τα Εξάρχεια να συζητήσουν. 

«Μετά την εισήγηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κυρίτση, για μια συμφωνία κυρίων ανάμεσα στο Κράτος και τους καταληψίες δημόσιων και ιδιωτικών κτηρίων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη έσπευσε να τον ξεπεράσει (...) Προφανώς και για να συναποφασίσουν για το παρόν και το μέλλον της ασφάλειας μια ολόκληρης περιοχής στην καρδιά της Αθήνας. Είναι ολοφάνερο ότι ο κ. Τόσκας υποτάσσεται στις πιο ακραίες θέσεις του Κόμματός του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «στην κόντρα της με το ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση ηττάται κατά κράτος και το Κόμμα επιβάλλει τη βούλησή του. Έτσι, μετά την κομματική και ιδεολογική κάλυψη των αντιεξουσιαστών η Κυβέρνηση περνά στο επόμενο στάδιο. Τη διαβούλευση, τη συναπόφαση και τη συνδιαχείριση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας με εκείνους που την αμφισβητούν και τη δυναμιτίζουν».

«Το επόμενο στάδιο είναι οι αντιεξουσιαστές, οι καταληψίες και οι μπαχαλάκηδες να δίνουν οδηγίες στην Αστυνομία. Η Κυβέρνηση και ο κ. Τόσκας ας καταλάβουν επιτέλους ότι καθήκον και αποστολή τους είναι να φροντίζουν και να προστατεύουν μία μόνο "συλλογικότητα" τους Έλληνες πολίτες, τις οικογένειες και τις περιουσίες τους» προσθέτει ο κ. Κουμουτσάκος.

«Πρώτη προτεραιότητα για την αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας και η εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών» κατέληξε

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/321892/nd-kata-toska-sto-epomeno-stadio-oi-bahalakides-tha-dinoun-edoles-stin-elas/#ixzz4GNfyaYeg
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: