Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

"πολιτική βία"

"δολοφονικές επιθέσεις"...λέει ο κ. Καμίνης!
Δε μας λέει από ποιους!!!

Κουβέντα για τους ακροαριστερούς αναρχοφασίστες του Αριστερού Παρακράτους που κάνουν ΚΑΙ δολοφονικές επιθέσεις!

Για τον Αλεξό δεν είναι πρόβλημα οι δολοφονικές επιθέσεις αλλά... τα "αντιδημοκρατικά σχέδια για τα Εξάρχεια" και ΟΧΙ οι σταλινοφασίστες!


Συνολικό σχέδιο αναβάθμισης των Εξαρχείων ζητά ο Γ. Καμίνης

Τη βούληση του δήμου Αθηναίων να μην αφεθεί στην τύχη η περιοχή των Εξαρχείων, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με αφορμή την πρόσφατη δολοφονική επίθεση εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Καμίνης καταδίκασε την επίθεση και κατήγγειλε ότι στην περιοχή «το κοινό έγκλημα έχει καταφέρει να διασταυρωθεί με την πολιτική βία». Στα Εξάρχεια, είπε, απαιτείται «συνολικό σχέδιο τώρα». « Όχι μόνο ένα σοβαρό αστυνομικό επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση της ανομίας, σε μία περιοχή που διακρινόταν για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Αλλά ένα συνολικό σχέδιο αναβάθμισης της περιοχής, η οποία πλέον» σημείωσε «δεν έχει τράπεζες, δεν έχει δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς και σε λίγο κινδυνεύει να μην έχει ούτε σούπερ μάρκετ».


Ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Ρήγας Αξελός, είπε, ότι η επίθεση κατά των αστυνομικών «δίνει τροφή σ΄όσους απεργάζονται αντιδημοκρατικά σχέδια για τα Εξάρχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: