Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Και εγένετο τείχος ...

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε επίσημα την εντολή για την κατασκευή τοίχους στα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών με το Μεξικό.


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε επίσημα την εντολή για την κατασκευή τείχους στα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών με το Μεξικό. 

Παράλληλα ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε απόφαση με την οποία δεν θα λαμβάνουν κρατικά κονδύλια πολιτείες των ΗΠΑ στις οποίες βρίσκουν άσυλο μετανάστες χωρίς έγγραφα. 

Σε τηλεοπτική του τοποθέτηση μετά την υπογραφή των συγκεκριμένων αποφάσεων ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε πως «Το Μεξικό θα αποπληρώσει 100% το συγκεκριμένο έργο». 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος είχε και προεκλογικά σημειώσει πως επί της προεδρίας του θα κατασκευαστεί τείχος 2000 μιλίων στα σύνορα με το Μεξικό υπογράμμισε «ήταν μία από τις προεκλογικές μου δεσμεύσεις και θα γίνει πράξη. Θα συζητήσουμε άμεσα επαφές με το Μεξικό για το συγκεκριμένο θέμα και θα υπάρξει εξέλιξη αναφορικά με την αποπληρωμή της συγκεκριμένης επένδυσης». 

Κλείνοντας την τοποθέτησή του για το θέμα ο Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε «θα δείτε πως το συγκεκριμένο έργο θα είναι καλό και για το Μεξικό». 


Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/337131/kai-egeneto-teihos-/#ixzz4WtlukrfL
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: