Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Νέα επίθεση με μολότοφ από ακροαριστερούς σταλινοφασίστες του Αριστερού ΠΑρακρέτους έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Από την επίθεση δεν υπήρξαν υλικές ζημιές και τραυματισμοί, ενώ αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και τα ξημερώματα της Δευτέρας.


Νέα επίθεση με πέτρες και μολότοφ σημειώθηκε στις έντεκα το βράδυ της Δευτέρας εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Από την επίθεση δεν υπήρξαν υλικές ζημιές και τραυματισμοί, ενώ αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής έγινε επίθεση και στο υπουργείο Πολιτισμού, όταν ομάδα νεαρών έριξε τέσσερις βόμβες μολότοφ στην είσοδο του υπουργείου, στην οδό Μπουμπουλίνας, στα Εξάρχεια. Από την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός, προκλήθηκαν όμως ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Χθες, μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έκαναν λίγο μετά τη 1 μ.μ. κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας ενάντια στην περικοπή των συντάξεων, στις απολύσεις. Προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ 15 άτομα (13 άνδρες και 2 γυναίκες) που λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, δίχως εις βάρος τους να σχηματιστεί δικογραφία.

Το απόγευμα, μέχρι τις 7 μ.μ. περίπου 30 αναρχικοί έκαναν κατάληψη στα γραφεία της «Αυγής» στην Αγίου Κωνσταντίνου σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Μοχάμεντ Α., απεργό πείνας από τις 13 Δεκεμβρίου.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/337582/nea-epithesi-me-molotof-exo-apo-ta-grafeia-tou-pasok/#ixzz4XLChIC1b
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: