Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

«Αλληλεγγύη στη Βίλα Ζωγράφου και την κατάληψη στέγης μεταναστών»

«Ξημερώματα Δευτέρας 13 Μαρτίου το κράτος επιτέθηκε και προχώρησε στην εκκένωση δύο καταλήψεων.

Η βίλα Ζωγράφου, ένας αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος με ιστορία χρόνων, εκκενώθηκε και κατά τη διάρκεια της εκκένωσης προσήχθησαν 7 σύντροφοι/ισσες λαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για την υπεράσπιση της κατάληψης. Η κατάληψη στέγης μεταναστών/ριών της Αλκιβιάδους εκκενώθηκε με μαζική παρουσία ΜΑΤ και 127 μετανάστες/ριες μεταφέρθηκαν στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη.

Το κράτος για άλλη μια φορά δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, όπως έπραξε και πριν λίγους μήνες με την κατεδάφιση του Ορφανοτροφείου και της εκκένωσης της κατάληψης της λεωφόρου Νίκης στη Θεσσαλονίκη. Οι επιθέσεις στους ελεύθερους δημόσιους χώρους αποτελούν μια πάγια τακτική της εξουσίας για την καταστολή του ανταγωνιστικού κινήματος. Ο αγώνας για ελευθερία θα συνεχίζεται πάντα ενάντια στην αστυνομοκρατία και τις βίαιες εκκενώσεις καταλήψεων.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις καταλήψεις, ενάντια στις κατασταλτικές πράξεις του κράτους και καλούμε σε στήριξη των συγκεντρώσεων αλληλεγγύης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ


Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: