Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Τσακαλώτος και Τσίπρας το τσακάλι

Φοβερό. Πρωθυπουργός Τσίπρας και ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης, ο των οικονομικών Τσακαλώτος δεν μιλάνε. Έχει βρωμίσει η δουλειά, δεν είναι είδηση ότι ο ένας, ο Ευκλείδης ψάχνεται για το υπαρξιακής σημασίας για την Ελλάδα θέμα της αξιολόγησης, και ο άλλος, ο Αλέξης μας, ούτε παίρνει χαμπάρι γιατί πενθούμε.

Χωρίς πλάκα ο Τσίπρας μοιάζει του Καραμανλή, του Κώστα, όχι του Κωνσταντίνου. Το υπογράφω έγκυρα. Δεν ασχολείται. Καίγεται το στιφάδο, δεν θα έχουμε να φάμε, στα τέτοια του.

Το πιο φοβερό δεν είναι ότι ο Τσίπρας παριστάνει τον πρωθυπουργό. Ούτε ότι ο Τσακαλώτος κυκλοφορεί στην Ευρώπη σαν υπνοβάτης. Μόνον την Ελλάδα δεν εκπροσωπεί. Και πώς να την εκπροσωπεί ως διαπραγματευτής με τους δανειστές όταν αποφεύγει να συνεργαστεί μαζί του ο πρωθυπουργός.

Το πιο φοβερό, λοιπόν, είναι ότι κάποιοι που παριστάνουν την αντιπολίτευση, πολιτικοί και δημοσιογράφοι, επιχαίρουν γι’ αυτή την άθλια εικόνα της ελληνικής κυβέρνησης. Ένας πρωθυπουργός να τρέχει μιά στη Κούβα για την κηδεία του Κάστρο, μια στα Ιεροσόλυμα για το... κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου. Εκεί, προς Ισραήλ μεριά, θα μας κάνει την κηδεία το τσακάλι ο Τσίπρας;

Γίνεται πρωθυπουργός και κάνει υπουργό οικονομικών και νταραβεριτζή με τους δανειστές κάποιον με τον όποιο δεν έχει καμία σχέση. Τον Βαρουφάκη. Τέτοια ανευθυνότητα. Τέτοια επιπολαιότητα. Και σήμερα, εδώ και μήνες δεν μιλιέται με το «φυτό» τον Τσακαλώτο.

Τι είναι αυτοί, ρε! Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον, θα μας το φτιάξει το τσακάλι;
......................................
Γιατί μόνο στο... ποτό με την Σκάρλετ Γιόχανσον θα έμενε ο Τσακαλώτος, διάβασεapodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: