Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Αυτή είναι η αθλιότητα στην Ελλάδα με την απόλυτη ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς και αριστερή καταβολή των δημοσιογράφων. Για να δεις γραμμένα τα "άκρα αριστερά ή αριστεροί τρομοκράτες" πρέπει να διαβάζεις άρθρα από το εξωτερικό. 


Αποκάλυψη για τα τρομο-δέματα

Από τον Νοέμβριο του 2016 η κυβέρνηση της Γερμανίας ήταν ενήμερη για τον κίνδυνο αποστολής παγιδευμένων με εκρηκτικά πακέτων από την Ελλάδα, σύμφωνα με άρθρο της γερμανικής εφημερίδας «Bild». 
Στο σχετικό της άρθρο επικαλείται έκθεση των μυστικών υπηρεσιών για την «Κατάσταση Ασφάλειας στη Γερμανία».

Η έκθεση, που βασίστηκε σε πληροφορίες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Δίωξης του Εγκλήματος (BKA), προειδοποιεί για τον κίνδυνο αποστολής επιστολών με εκρηκτικά από «ομάδες της άκρας αριστεράς ή από αριστερούς τρομοκράτες στην Ελλάδα». Όπως σημειώνεται ακόμη, «η επικρατούσα άποψη στην Ελλάδα για γερμανικές ευθύνες σε ό,τι αφορά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση» θα μπορούσε, σύμφωνα με την έκθεση των μυστικών υπηρεσιών, να χρησιμοποιηθεί «ως δικαιολογία για πράξεις βίας».

Οι μυστικές υπηρεσίες προειδοποιούσαν για τον κίνδυνο της «επέκτασης της ακτίνας δράσης ξένων εξτρεμιστικών οργανώσεων στη Γερμανία, για παράδειγμα με την αποστολή» παγιδευμένων πακέτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: