Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017


Στα χέρια Σαββίδη αιφνιδίως, μέσω σκανδαλώδους συναλλαγής το 20% του Mega

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη πέρασε αιφνιδιαστικά σήμερα και μέσω μιας περίεργης συναλλαγής το 19,6% του Mega, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.22-05-2017
Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη πέρασε αιφνιδιαστικά σήμερα και μέσω μιας περίεργης συναλλαγής με οσμή σκανδάλου το 19,6% του Mega, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ. 

Όπως γνωστοποιήθηκε στο χρηματιστήριο της Αθήνας, η εξαγορά έγινε από το ποσοστό που κατείχε η εταιρία "Πήγασος", του ομίλου Μπόμπολα, στο Mega. Η συναλλαγή, που θυμίζει διαπλοκή, και την είχε προαναγγείλει λίγες ημέρες νωρίτερα με συνέντευξή του ο ομογενής επιχειρηματίας, δημιουργεί ερωτήματα για το εάν ήταν ενήμερες οι πιστώτριες τράπεζες, στις οποίες έχει εκχωρηθεί εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου το σύνολο των εσόδων, έναντι χρεών που ξεπερνούσαν τα 100 εκ. ευρώ. 
Τραπεζικές πηγές εξέφραζαν την έκπληξη τους για το γεγονός ότι μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και έχουν δεσμευθεί τα έσοδα της, δεν έχουν δεσμευθεί οι μετοχές των βασικών μετόχων της. 

Σημειώνεται ότι στους εκατοντάδες εργαζόμενους του Mega, δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους, οφείλονται μισθοί άνω των 12 μηνών. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/346973/sta-heria-savvidi-aifnidios-kai-meso-periergis-sunallagis-to-20-tou-mega/#ixzz4hqgof2bv

Δεν υπάρχουν σχόλια: