Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Από τον φασισμό της Αριστεράς!
...
Δεν το είχα δει αυτό. Αριστούργημα! Υποτίθεται ότι ήταν φρεσκογρονθοκοπημένη η συντρόφισσα! Δεν λέει καμμία λεπτομέρεια για την υποτιθέμενη επίθεση, δεν επιβεβαιώνει καν ότι τη χτύπησε κάποιος, και δεν απαντάει στην ερώτηση του Ευαγγελάτου για το πώς έγινε το περιστατικό. Όμως, όλα τα ΜΜΕ δέχθηκαν ως πραγματικότητα το τουίτ του Καραμέρου, ο οποίος μόλις είδε τους συριζαίους να με χτυπάνε και να με σέρνουν κάτω, φοβήθηκε για τον αντίκτυπο και έσπευσε να τουιτάρει για γρονθοκόπηση και μάλιστα... γυναίκας για να στρέψει αλλού την προσοχή. Όπως μπορείτε να δείτε στο εν λόγω βίντεο εγώ δεν αντιδρώ καν, δεν κάνω καμμία προσπάθεια να αμυνθώ, διότι ο σκοπός μου δεν ήταν να παίξω ξύλο. Ήταν να δείξω το μέγεθος του τραμπουκισμού της Ενωμένης Αριστεράς (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ). Η εν λόγω πάντως τον διαψεύδει ευθέως διότι σε άλλη εκπομπή αρνήθηκε ότι γρονθοκοπήθηκε αλλά δεν έχει ακόμα καταλήξει στο τι ακριβώς έπαθε... Κανένας δεν είπε για τον τραμπούκο του ΠΑΜΕ, που ΔΕΝ ήταν Περιφερειακός Σύμβουλος, πρώτη φορά τον έβλεπα, και βρισκόταν παράτυπα στα έδρανα των Περιφερειακών Συμβούλων. Αυτός ήταν που πρώτα άρχισε τους τσαμπουκάδες, αυτός μου όρμησε ενώ βρισκόμουν στη θέση μου κι αυτόν έσπρωξα (δυνατά, παρ' ολίγο να πέσει κάτω) όταν σηκώθηκα για να αμυνθώ. Η λεγάμενη ήταν πίσω του. Ξαναλέω: ΟΛΑ έγιναν στη ΘΕΣΗ μου, 20 λεπτά μετά το κατέβασμα των αφισών! Ήρθαν στη θέση μου βρίζοντάς με, πετώντας μου στο πρόσωπο τα κομμάτια από τις αφίσες, και ο τραμπούκος του ΠΑΜΕ όλο και χόντρυνε τον προπηλακισμό, μέχρι που μου τράβηξε τον γιακά από τον πουκάμισο για "τσαμπουκά" και σηκώθηκα για να τον απωθήσω.
https://www.youtube.com/watch…
Σημείωση 1: Τον Καραμέρο τον έχω μηνύσει εδώ και 3 χρόνια για συκοφαντική δυσφήμιση. Με την ταχύτητα που κινείται η Ελληνική Δικαιοσύνη, ακόμα δεν έχει οριστεί δικάσιμος.
Σημείωση 2: Το σώμα μου είναι ακόμα γεμάτο μελανιές από την δημοκρατική συμπεριφορά των συριζαίων συμβούλων.
Σημείωση 3: Τι έγινε, Δούρου; Καμμία από τις ΔΥΟ κάμερες που τραβούν συνεχώς πλάνα ΚΑΙ από το προεδρείο ΚΑΙ από την αίθουσα, δεν κατέγραψε το γεγονός; Εξασκείσαι 2 μέρες τώρα στο μοντάζ, όπως την προηγούμενη φορά;
Λίγα τα ψωμιά σας αληταράδες.

...
Η ερώτηση που θα εξέθετε τη σκευωρία σε dt δεν υποβλήθηκε από κανέναν δημοσιογράφο: "πού σας χτύπησε;" 
Τυχαίο;

...
ΦΑΣΙΣΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ
Ζούμε στη χώρα που θεωρείται μέλος του "δημοκρατικού τόξου" ένα κόμμα που επιδιώκει να εγκαθιδρύσει δικτατορία, που θέλει να καταργήσει τη Δικαιοσύνη και να την αντικαταστήσει με λαϊκά δικαστήρια, που θέλει να διαλύσει τον στρατό και να τον αντικαταστήσει με σώματα ενόπλων εργατών, που σε περίπτωση πολέμου της χώρας θα επιτεθεί στην εγχώρια αστική τάξη μέχρι την πλήρη εξολόθρευσή της και που, ΠΑΝΤΑ στην ιστορία του, τους διαφωνούντες με τα παραπάνω τους ΣΚΟΤΩΝΕ! Κι αυτή η αυταπόδεικτα εγκληματική συμμορία είναι στη Βουλή, πληρώνεται από τους φόρους σου και έχει υποτάξει τον δημόσιο λόγο έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους σκοπούς της. Και το καμαρώνουμε! Και η ΝΔ τιμάει τους αγώνες του! Αν η Δημιουργία, ξανά! ήταν κυβέρνηση ΚΑΘΕ κόμμα που δεν αποδέχεται τη δημοκρατία (με τα όποια κουσούρια της), θα ήταν εκτός πολιτικού συστήματος. Σαφές;

...
Με ρωτάει ο Charis Vlados τι πέτυχα κατεβάζοντας τις αφίσες του ΚΚΕ, (αφού παραδέχεται πόσο τον ενοχλεί το αφισοσκουπιδαριό στα Πανεπιστήμια). Η απάντησή μου:
Πέτυχα κάτι που δεν το πέτυχε η ΝΔ 43 χρόνια τώρα. Έδειξα στην πράξη ότι μπορεί (και πρέπει) να υπάρχει αντίδραση στον διαχρονικό τραμπουκισμό του ΚΚΕ, στη θεσμική ανομία την οποία έχει επιβάλλει στη χώρα. Περιμένω τον Κυριάκο να πει πώς θα εφαρμοστεί ο νόμος όταν οι βάνδαλοι κάθε απόχρωσης ρυπαίνουν τον δημόσιο χώρο. Για τα Πανεπιστήμια, μια που σε ενδιαφέρει περισσότερο, η θέση της "Δημιουργίας" είναι αυτή: Ρύπανες ή βανδάλισες τον χώρο; Την πρώτη φορά σού γίνεται μια αυστηρή σύσταση, και υποχρεώνεσαι, αν θες να συνεχίσεις να έχεις τη φοιτητική ιδιότητα να αποκαταστήσεις τον χώρο ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΞΟΔΑ, τη δεύτερη φορά αποβάλλεσαι δια παντός από το Πανεπιστήμιο. (Φυσικά η είσοδος στο Πανεπιστήμιο θα είναι ελεγχόμενη ΠΑΝΤΑ.) Πες μας τώρα και την επίσημη θέση του κόμματος που τιμάει τους αγώνες της αριστεράς.
(Αν η Δημιουργία, ξανά! ήταν κυβέρνηση, τα Πανεπιστήμια θα γινόντουσαν... κολλέγια σε 15 μέρες, τουλάχιστον ως προς την αισθητική των χώρων τους.)

...
Ζούμε στη χώρα που το κάψιμο της σημαίας της θεωρείται δημοκρατικό δικαίωμα και το σκίσιμο παράνομης αφίσας του ΠΑΜΕ, φασισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: