Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Η κομμουνιστική προπαγάντα και απόλυτη ιδεολογική ακροαριστεροί κυριαρχία! Τότε οι σταλινοφασίστες ξεκίνησαν έναν εμφύλιο και έκαναν τρομερά εγκλήματα... τώρα πουλάν αγώνες!


Οι υπόλοιποι χάφτουν μήγες!


Βούτσης: Διαχρονικός ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη


Παρουσία του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 73η επέτειο από τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου στους Κορυσχάδες της Ευρυτανίας. Ο πρόεδρος της Βουλής στο χαιρετισμό προς τιμήν της Εθνικής Αντίστασης και του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα κατά της φασιστικής κατοχής μεταξύ άλλων είπε: «Αιώνια η μνήμη σε εσάς αδερφοί, στον τίμιο που πέσατε αγώνα Αριστεροί, Κομμουνιστές, Δημοκράτες, όλοι οι αγωνιστές, άντρες και γυναίκες της Εθνικής Αντίστασης. Πολίτες που αντιστάθηκαν και διεκδίκησαν την κοινωνική και πολιτική δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και συμμετοχή και πρώτα απ όλα βέβαια την εθνική απελευθέρωση».

Ο κ. Βούτσης συνέχισε λέγοντας πως «σ αυτή την εμβληματική τοποθεσία και σ αυτό το ιστορικό κτίριο, δύο μήνες μετά την ίδρυση της Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης (ΠΕΕΑ) και της "κυβέρνησης του βουνού" στη Βίνιανη, έγινε το μεγάλο ιστορικό διπλό διάβημα, αφενός μέσα από πρωτοφανείς σε ευρωπαϊκή κλίμακα δημοκρατικές διαδικασίες να εκφραστεί ο λαός και να ετοιμάσει το Σύνταγμα της Ελεύθερης Ελλάδας και αφετέρου να υπάρξει δημοκρατία στη χώρα, 7 χρόνια μετά από την 4η Αυγούστου του 36 που επιβλήθηκε δικτατορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: