Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

17/10/17

Κανένας προπαγανδιστής δεν μπορεί πλέον να κοροϊδεύει τον κόσμο - Αν δεν ήταν οι ανεύθυνοι καταληψίες, η Ελλάδα θα ήταν σήμερα όρθια και ελεύθερη

Το 2014 η Ελλάδα είχε θετικό ρυθμό ανάπτυξης 0,7% και οι προβλέψεις ήταν το 2015 η ανάπτυξη να φθάσει το 2,9% και το 2016 το 3,7%.
Όμως, οι ανεύθυνοι καταληψίες είπαν τα απίστευτα ψέμματα στον κόσμο, εξαπάτησαν τους πάντες, χρησιμοποίησαν ένα συνταγματικό πραξικόπημα και προκάλεσαν πρόωρες εκλογές, για να φθάσουμε σήμερα να μετράμε αντί ανάπτυξη ύφεση για δυο συνεχή χρόνια. -0,3% το 2015 και -,3% το 2016 και φορτωμένος ο λαός με δυσβάσταχτους φόρους.

Τεράστιες ευθύνες γι' αυτή την καταστροφική εξέλιξη για τα συμφέροντα των απλών πολιτών και της πατρίδας γενικότερα, εκτός από τους ανεύθυνους καταληψίες πολιτικούς, που είναι έχουν αποδείξει ότι δεν δίνουν δεκάρα για τα συμφέροντα του λαού και της χώρας, τεράστια ευθύνη έχουν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι μετέφεραν στην κοινωνία τις αθλιότητες και τις απάτες των πολιτικών.
Σήμερα συνεχίζουν να κάνουν... γαργάρα τα επίσημα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ, και οι πολιτικοί απατεώνες και οι συνεργοί τους στο εθνικό έγκλημα δημοσιογράφοι.
Αιδώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: